• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2018

17:56

(FOTO) LUNA U ZADRUZI POZDRAVLJA SLOBIN PENIS! Đoganijeva priznala KOJI JOJ RADANOVIĆEV DEO NAJVIŠE NEDOSTAJE!

Rijaliti

(FOTO) LUNA U ZADRUZI POZDRAVLJA SLOBIN PENIS! Đoganijeva priznala KOJI JOJ RADANOVIĆEV DEO NAJVIŠE NEDOSTAJE!

Podeli vest

Luna Đogani je pozdravila u "Zadruzi" penis bivšeg ljubavnika Slobe Radanovića! Ona je zapalila društvene mreže kad se obratila Rajku, kako je u prvoj sezoni megapopularnog rijalitija pevačev polni organ dobio nadimak

Kada je Lepi Mića iznenada zapevao narodnu pesmu: "Majka i kći", u kojoj ima provokativni stih "Moja majko, je*e mene Rajko", blogerka je skočila i obratila se u kameru.

Najbolji seks

- Pozdrav za Rajka! Naravno, ne za Rajka kao osobu. Ko razume, shvatiće - rekla je zagonetno Đoganijeva i mahnula, a zatim dodala:

- Evo, pozdravlja ga i Nataša Moskva! 

Šifra za ponos


Pozdrav za Rajka! Naravno, ne za Rajka kao osobu. Ko razume, shvatiće
Luna Đogani

Pošto je Moskva bila vidno zbunjena ovim gestom svoje cimerke, Bora Santana se ponudio da joj objasni o čemu se radi:

- Rajko ti je Slobin penis!

Kako saznajemo, tokom cele prve sezone "Zadruge" Luna je ovim imenom tepala Radanovićevom ponosu.

- Rajko je nadimak za Slobin penis. On ga je prvi sam nazvao tako, a potom su svi pod tom šifrom govorili o njegovom polnom organu. Fora je nastala iz narodne pesme "Majka i kći", upravo zbog ovog stiha koji Lepi Mića često peva. Luna mu je stalno tako tepala, a i često je pričala o njemu - otkriva za Informer član produkcije.

Foto: Inforemer

Naš izvor dodaje da je Đoganijeva stalno hvalila Radanovićev penis.

- U nekoliko navrata je govorila da "voli Rajka", kao i da nikad lepšeg, a ni većeg nije videla. Jednom je čak Slobi, dok su zajedno ležali na krevetu u spavaćoj sobi, rekla da joj je čudno da je toliko ogroman i kad je opušten, odnosno kad nema erekciju. Sećam se da joj je on na to rekao da slobodno pipne njegovo međunožje i uveri se da mu je penis u tom trenutku mek - prepričava naš sagovornik.

Takođe, Luna je uvek bila puna komplimenata za Slobino ljubavničko umeće. U nekoliko navrata je rekla da je s njim imala najbolji seks u životu. Kad se sve to uzme u obzir, ne čudi što mu stalno pozdravlja pišu.

Sloba bez komentara

Lunini fanovi na Instagramu su brže-bolje prepričali Radanoviću ovu situaciju i poručili mu da prenese pozdrave svom Rajku. Pevač nije reagovao na ovo, a poruku od bivše ljubavnice nije želeo da komentariše ni za novine.

Sloba uhvaćen sa lepom crnkom

Sloba je uhvaćen u provodu sa lepom crnkom posle nastupa u Kosovskoj Mitrovici! Devojka koja se zove Anja Talić objavila je na Instagramu slike sa pevačem, pa su svi odmah posumnjali da je upravo ona njegova nova ljubav. Na fotkama se vidi se da su se njih dvoje baš opustili uz piće, kao i da je Sloba zagrlio ovu lepoticu oko struka.

Pošto je nedavno u emisiji "Amidži šou" priznao da ima simpatiju, javnost svakodnevno pokušava da shvati ko je nova ljubav bivšeg muža Kije Kockar i nekadašnjeg Luninog ljubavnika. Zbog gomile komentara i poruka, Anja je u petak ugasila Instagram profil na kom su osvanule ove slike.

Foto: Inforemer

Foto: Inforemer

Foto: Inforemer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mima

pre 5 godina

koliko god se trudila da se pokaze u drugom svetlu nemoze kurva je uvek kurva a ima samo 22 god. strasno

Petar

pre 5 godina

Kukala ti majka crna devojko. Pa tebe posle svih tvojih gluposti nece ozeniti ni seoska fukara.

Sanja

pre 5 godina

Luna ima pravo da se sali,samo cekate nesto da lupi da bi po njoj sad drvlje i kamenje!!!!!

Petar Golemi

pre 5 godina

Lunjo, Lunjo pitaj majku dal- su je odvaljivali od q-rca clanovi ruske petorke: Tretjak ,Larionov Fetisov, Makarov i naravno KRUTOV.............

Skitnica

pre 5 godina

Svaka krpa nadje zakrpku ko i svaka rupa svoj cep.

Diki

pre 5 godina

Luna jej kraljica ljubavi i lepote. Sloba sao ponkuimada jezaboravi, ali nećemoći.Luna je njegova čarolija...Ono što su oni imali nikada u se više neće ponoviti.....Luna lkepotice, glavu gor, svi bi te hteli, ali jedna po jedan dobija šut kartu, od Vladimira,Jere pa rdom...Ostani jsingldo kraja Zadruge,kao što si obećala,imaš stv i znaš šta želiš uŽivotu. Ovi što pljuju neka se bave svojom"prevarenom ženom" i njenim bitisanjem...hahha http://www.republika.rs/zadruga/zadruga/67138/kija-ucenjivala-ozenjenog-pilota-pare

Djokia

pre 5 godina

Slobo, samonapred kreši dokj si mlad, "RAJKO" nije sapun da se potroši, ostaće tu i za nekog koga ludo voliš.....

Nena reisch

pre 5 godina

Rajko je Slobin lazni profil...TOLIKO O TOME !!!

Marijana

pre 5 godina

Uvedite mučenici i paćenici Zmaja od Šipova, da je povali i izleči joj seksualne frustracije! Prosta i vulgarna devojčura...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija