• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

30.09.2018

22:04

MILJANIN OTAC OTKRIVA MRAČNU TAJNU: Zorica Marković je ucenjivala i SEKSUALNO ZLOSTAVLJALA momka iz Niša!

Rijaliti

MILJANIN OTAC OTKRIVA MRAČNU TAJNU: Zorica Marković je ucenjivala i SEKSUALNO ZLOSTAVLJALA momka iz Niša!

Podeli vest

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" danas je bila u poseti Nišu kod porodice Kulić. Novinar Nemanja Vujičić porazgovarao je sa Sinišom i Anom Kulić, ocem i sestrom aktuelne učesnice "Zadruge 2", Miljane Kulić

Ana je otkrila da je veoma zadovoljna ponašanjem svoje sestre i majke, Marije Kulić.

- Da, one su iste devojke i žene kao što su i kod kuće. Uvek su iskrene i ja ih podržavam u svemu. Sve mi se sviđa, nemam šta loše da kažem. Zadovoljna sam i sve je kako treba. Meni Željko mnogo nedostaje. Ako Miljana i mama ostanu još u "Zadruzi" on će tamo i da progovori i žao mi je ako ne budem videla to. Nadam se da ću uskoro da ga vidim - rekla je najmlađa članica porodice Kulić.

Siniša je objasnio da mu supruga mnogo nedostaje, ali i da ga nerviraju konstantni pritisci koje doživljavaju Kulićeve u Beloj kući od strane drugih učesnika.

Foto: printscreen youtube

 

- U svakom smislu te reči mi nedostaje a čini mi se isto kao pre 25 godina. Sad sam tek shvatio da je volim jer je ovo njeno prvo odsustvovanje od kuće na neki duži period, tako da mi stvarno nedostaje. Ne bih želeo ništa da menja. Sada ima konstantne pritiske i napade od strane pojedinaca, ali nadam se da će taj period da prođe - istakao je Miljanin otac, a onda je dao svoj komentar na ponašanje Lepog Miće:

Siniša je prokomentarisao i svađu koja je nastala između Miljane i Marije pre nekoliko dana, kao i to da se njih dve posvađaju i kod kuće.

- Po meni je to sve malo više karikirano i uveličano. Miljana je došla u sukob sa svojom majkom jer je popila to vino zbog rođendana, verovatno je bila malo i razočarana što je Darko Lazić brzo otišao jer je ona stvarno veliki ljubitelj njega i njegove muzike, mislim da bi ona peške išla do Beograda na neki njegov koncert. Učesnici misle ako drugog predstave u lošem izdanju da će sebe da uzdignu i da budu bolji. To sve potiče od Miće, on je jedna ljiga od čoveka koja radi opstanka utiče na, po mom mišljenju, glupe ljude, ljude bez stava. Kod kuće, to su sitne čarke, familijarne. Na primer, Miljana obuče kraću haljinu, supruga bude protiv toga, i dođe do nesuglasica, ali to je normalno - naveo je Kulić.

Foto: Youtube printscreen

 

On je objasnio i šta je sve saznao o Zorici Marković, te da će neke od tih tajni otkriti ukoliko pevačica nastavi da se svađa sa Miljanom i Marijom.

- Pa Zorica je iskusni rijaliti igrač. Ja sam mojoj supruzi i Miljani govorio razlog zbog kog ona dolazi kod nas, ali one me nisu poslušale. Zorica je ovde u Nišu imala jednu tajnu ljubavnu aferu sa jednim mlađim momkom, pevačem. Ja sam se čuo sa njim telefonom i on će rado da se odazove mom pozivu kad bude došao iz inostranstva, gde inače radi kao pevač, i da iznese celu istinu o Zorici Marković. Ona je njega se*sualno zlostavljala, bio je ucenjen da će da ga uceni, da neće moći da peva, da će da mu nakači policiju na vrat jer tamo nema prijavu. To su njegove priče i ja mu verujem - rekao je Siniša.

Novinara je interesovalo i da li je Kulić primetio određene simpatije između njegove supruge i Marka Petruševića, koji je istakao da mu se Marija veoma dopada.

- Pa ako se nije zaljubila u drugog za 26 godina, verujem da neće ni sad. I ja sam se zaljubio u ne znam koga, pa nema ništa od toga. Marija je patrijarhalno vaspitana i nema ništa od toga - završio je Siniša.

(VIDEO) MILJANA IDE U POLICIJU, SVE SE ČUJE NA SNIMKU! Ubiću je NA SPAVANJU, KUNEM SE! Užas tek sledi!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lola

pre 5 godina

Sta ovaj jado zna,bolje da obrati paznju na njegovu kucu jer uopste po tom pitanju ne cvetaju mu ruze.

Nesa

pre 5 godina

Drago mi je da si zadovoljan sa ovim sto imas u kuci. Ja bi se cara ubio. jadan Zeljko.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17