• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

01.10.2018

17:09

(VIDEO) VELIKI ŠEF ŠIROKE RUKE! Zadrugari vrištali od sreće kad su pročitali ovo pismo, pa odmah potrčali ka čamcima!

Rijaliti

(VIDEO) VELIKI ŠEF ŠIROKE RUKE! Zadrugari vrištali od sreće kad su pročitali ovo pismo, pa odmah potrčali ka čamcima!

Podeli vest

Danas je Veliki šef bio veoma dobre volje, pa je posle neprestanih molbi zadrugara ipak otvorio fast fud u kom radi Miki Đuričić

Naime, zadrugari su se celog jutra žalili da su gladni i da su sve zalihe hrane potrošili, a s obzirom na to da je tek danas rapodeljen budžet i da su odabrani učesnici otišli u nabavku, ostatak Bele kuće nije ni doručkovao.

Iz tog razloga, Veliki šef je poslao pismo zadrugarima, kojim ih je obavestio da je restoran kod Đuričića otvoren.

- Dragi zadrugari, upravo je otvoren fast fud, ko želi može odmah tamo otići čamcem - pisalo je u pismu koje je ovog puta pročitala Zorica Marković jer je vođa, Rada Vasić, u kupovini.

Učesnici su odmah potrčali ka čamcima, a najbrža je bila Aleksandra Subotić koja je stigla prva i odmah dobila svoju pljeskavicu.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

(VIDEO) NEMA KO TE NIJE JE*AO U RIJALITIJU! Umalo došlo do tuče u Zadruzi, obezbeđenje reagovalo odmah!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ac

pre 5 godina

Ja mislio vi ozbiljnije novine od blica i kurira vi jos gori od njih. pa vi vise pisete o zadruzi i parovima nego oni. vise ni vas ni njih necu citati

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija