• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2018

07:52

(VIDEO) VRELA AKCIJA POSLE ŽURKE! Stanija i Vladimir JEDVA OBUZDALI STRASTI!

Rijaliti

(VIDEO) VRELA AKCIJA POSLE ŽURKE! Stanija i Vladimir JEDVA OBUZDALI STRASTI!

Podeli vest

Nakon što je završena rođendanska žurka Aleksandre Subotić, zadrugari su se ušuškali u svoje postelje. Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su tokom večeri imali i svađe, ali kako su emocije između njih veoma jake, oni su na to za tren zaboravili, pa se prepustili strastima pod jorgan planinom.

PPosle nedelju dana provedenih u Hotelu, njih dvoje su se vratili u spavaću sobu gde su izabrali jedan krevet u ćošku, pripili se jedno uz drugo i razmenjivali nežnosti. 

U jednom trenutku su se pokrili jorganom kako bi se sakrili od kamera, a kako se jorgan planina njihala, može se naslutiti kakve su se radnje dešavale. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija