• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

02.10.2018

10:17

(FOTO) KIJA KUPILA STAN I SADA UŽIVA! A evo šta radi u KREVETU!

Rijaliti

(FOTO) KIJA KUPILA STAN I SADA UŽIVA! A evo šta radi u KREVETU!

Podeli vest

Pevačica Kija Kockar pohvalila se nedavno da se konačno uselila u svoj novi stan. Već prve večeri je pokazala kako uživa u njemu i to ni manje ni više nego u pidžami

Kao što je dobro poznato, pevačica je pre dva meseca potpisala papire za razvod braka od supruga Slobe Radanovića, a od tada nije se u javnosti pojavljivala sa novim izabranikom.

Kako je i sama u više navrata isticala, još uvek nije srećna i treba joj vremena da sve dođe na svoje.

Mediji su je povezivali i sa Filipom Miletićem, koji je jedan od "krivaca" za njen uspeh kada je pevačka karijera u pitanju, ali su to oboje demantovali.

Foto: Instagram

Podsećamo, Kija je stan kupila od novca koji je dobila za učešće u rijaliti šou programu Zadruga u kom je pobedila.

Kada se uselila u novi stan evačica je poručila da je to za nju i novi početak:

- I konačno sam se uselila u svoj stan. Novi život, novi početak - poručila je Kija, koja se tada vratila sa odmora na Sejšelima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dodo

pre 5 godina

Bravo KIJA! Tako rade pametne zene, a ne one koje potrosise pare na silikone, krpice i provod!

lea

pre 5 godina

Iiiiii,koga to briga,ova dobro unovčila prevaru,a šta one paćenice,koje su prevarene ,ostavljene bez posla ostale sa dvoje dece,zar ova da mi se smili?koja dobro zaradjuje i ova Slobina prevara joj itekako dobro došla.Ne smarajte više sa ovom nebitnom ženicom.Njoj je upala kašika u med,zaradjuje dobro,a vi joj samo dižite cenu i maltretirajte nas sa svakom njenom objavom Dikle više?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija