• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

02.10.2018

14:30

(VIDEO) KIJA NA NASTUPIMA PEVA NA PLEJBEK! Ovaj snimak SVE DOKAZUJE!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA NA NASTUPIMA PEVA NA PLEJBEK! Ovaj snimak SVE DOKAZUJE!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar uhvaćena je na nedavnom nastupu u Dizeldorfu kako peva na plejbek

Neprijatan trenutak se dogodio kada je Kija pomerila mikrofon da proveri da li radi, a glas sa ozvučenja je nastavio da peva umesto nje.

Pogledajte spornu situaciju. Njeni fanovi je brane da često nastupa i da je možda bila umorna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 5 godina

Naravno ,kad drugacije ne ume .Pored Slobinog njeno pevanje (na plejbek) je zvucalo jadno

Mima

pre 5 godina

Ne!Bas sam mislila da je prvoklasna obrazovana pevacica!Strasno!No kako da peva drugacije?Otvaraju usta i pevacice prave.Ona je trenutno aktuelna zabavljacica!Ucveljena raspustenica

Maja

pre 5 godina

Neka.je Ljuljeta ziva pozitiva i njena mater koj je cuvena otvaracica usta na svim nastupima.Kija kraljica

Korisnik

pre 5 godina

Pa taj deo ni ne treba Kija da peva, već ministarka, to je duetska pesma. Kija peva uživo 100%. Ogledao sam već masu snimaka.

vele

pre 5 godina

LAŽ!!!! Zadnji deo pevaju sve tri devojke skupa, a glas koji se cuje je od K.Denic . Licno sam bio na nastupu i Kija nije pevala na playback. U tom trenutku je imala problem sa mikrofonom, kao i Slobodan kasnije, pa su samo ministarke otpevale taj kraj.

Dada

pre 5 godina

Da li vi novinari mislite da smo mi glupi !!!! Da vi mozete da napisete neku glupost a mi moramo da poverujemo u to. Kao prvo nisam ni glupa a ni gluva . Jasno se cuje da devojka iz grupe peva sa njom i kad je Kijin mikrofon riknuo ostao je da se cuje samo glas devojke Kristine mislim da se tako zove! Smorili ste vise sa nekim glupostima i neistinama koje pisete .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17