• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

02.10.2018

16:08

STANIJA DOVELA VLADIMIRA DO LUDILA: Volela bih da Kristijan uđe, ne možeš da se porediš s njim!

Rijaliti

STANIJA DOVELA VLADIMIRA DO LUDILA: Volela bih da Kristijan uđe, ne možeš da se porediš s njim!

Podeli vest

Stanija Dobrojević prisetila se učešća u Farmi i druženja sa Kristijanom Golubovićem, koji trenutno služi zatvorsku kaznu u požarevačkom zatvoru "Zabela". Iako se trudio da deluje da mu je svejedno, starletinom sadašnjem dečku Vladimiru Tomoviću nimalo nije bilo prijatno

Zorica Marković je uporedila Tomovića i Stanijinu vezu sa njim sa odnosom kakav su imali starleta i Kristijan.

- Ne može to da se poredi, nije isto. Sa Kristijanom ja nikad nisam bila u vezi, mi smo bili tandem. Kristijan, Balerina, Medenica i ja smo bili ekipica, tako je sve počelo. On je bio mozak operacije, ja sam ga samo pratila. Glumili smo za Oskara, ali smo glumili pred vama. Šta je taj čovek radio, svaka mu čast! - oduševljeno je pričala Dobrojevićeva i priznala da je polovinu novca od glavne nagrade dala Goluboviću. Ipak, kasnije je promenila mišljenje te rekla da je gajila izvesne emocije prema Kristijanu, ali da je znala da od njih nema ništa jer je Golubović oženjen.

- Moj odnos sa Vladimirom je sličniji onome što sam imala sa Filipom u "Farmi 4". Bili smo zajedno godinu dana posle rijalitija, od tada tog dečka nisam ni čula ni videla. Njegovo ime je zabranjeno da se pominje u mojoj kući, što se mene tiče on je pokojni - dodala je starleta.

Tomoviću nije bilo svejedno što ga devojka upoređuje sa bivšim momcima.

- Kakve veze ja imam s tim Filipom i Kristijanom, da li ličimo? Ja sam ja, nemam veze s takvim likovima. Ovo je za mene sve novo! Kakav je to tvoj mentalni sklop? Da ti muškarcu tog profila, oženjenom i sa detetom, ležiš na ramenu ceo rijaliti? Da sam ja to gledao, ti bi bila za mene poslednja bednica! Dno dna! To je sramota, užas! Pos**em se na sve koji su glasali za devojku koja je bila na ramenu oženjenog muškaraca ceo rijaliti! Je**o vas Kristijan Golubović! - besneo je Vladimir.

- Kristijan Golubović je nešto drugo. Ja ću ga uvek braniti. Ti sad skupljaš moralne poene. Volela bih da Kristijan uđe i da ga vidite! On je šoumen! Vi ne možete da se poredite sa njim! - nastavila je Stanija, što je Vladimira još više razbesnelo.

- Nemoj da me upoređuješ sa njim jer ja ne mogu da se upoređujem s čovekom koji je 30 godina u zatvoru! - vikao je Tomović.

U raspravu su se uključili Lepi Mića i Zorica Marković, koji su zaključili da veza Stanije i Vladimira neće opstati kad izađu iz rijalitija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija