• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

03.10.2018

14:50

(VIDEO) EVO KO JE BOJAN GAĆEŠA! Druži se sa starletama, a Srbija ga je satanizovala zbog MORBIDNOG VICA o Milici Rakić

Rijaliti

(VIDEO) EVO KO JE BOJAN GAĆEŠA! Druži se sa starletama, a Srbija ga je satanizovala zbog MORBIDNOG VICA o Milici Rakić

Podeli vest

Bojan Gaćeša je završio je srednju poljoprivrednu školu, a potom je diplomirao na Fakultetu za fizičku kulturu i vaspitanje na Univerzitetu u Beogredu (DIF). Zbog izgleda često ga angažuju kao manekena, a bavio se sportom, te je bio spasilac i lični trener

Spajali su ga sa blogerkom Lunom Đogani. Nevena Arsić, jedna od bliznakinja koje su ušle u Zadrugu 2, bila je njegova devojka, a u rijalitiju je bio u vezi sa pevačicom Oljom Bajrami.

Bojan voli noćni život, pa se tako druži sa mnogim starletama i klaberkama, a jedna od dobrih prijateljica mu je i Anđela Veštica. Dok je bio vođa Zadruge isplivali su nepoznati detalji. Naime, tada su svi saznali za njegovu vezu sa Nevenom, koja je šokirala sve kada je otkrila da je bila u drugom stanju sa njim, ali je izgubila dete. Tu priču je potvrdila i Nevenina mama, koja je rekla da je Bojan znao za trudnoću, ali da je sumnjao da je on otac.

(VIDEO) IDIOT SAD MOLI ZA OPROŠTAJ! Bojan Gaćeša izbačen iz "Zadruge" zbog MORBIDNOG VICA o Milici Rakić, kaje se jer mu je "jezik brži od pameti"!

Podsetimo, četvorogodišnja Milica Rakić simbol je stradanja 1999. godine. Ubijena je od NATO projektila, dok je sa roditeljima bila u kući u Batajnici.

Bojan Gaćeša preko noći postao je najomrženija osoba u Srbiji! Bojan je diskfalifikovan je zbog monstuoznog vica o nastradaloj Milici koji je ispričao zadrugarima i pred celom nacijom




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tiko

pre 5 godina

moze da zavrsi 9 fakulteta ali nista ne menja ako je bezdusan, primitivac i jedna velika nula od coveka. Ovo da covek njegovih godina kaze i da to sto je rekao smatra da je vic onda je taj covek za lecenje i opasan po okolinu. Nedostatak emocija i postovanja prema drugima je odlika najgorih ljudi. Sram ga bilo za sve izgovoreno

Daca

pre 5 godina

Svi znamo da nije tako mislio,a to se i vidi.Niko ne pise da je Bojan spasio zivot coveku na bazenu Kosutnjak i da cesto ucestvije na takmicenjima humanitarnog karaktera narocito za decu.Kakav smo mi to narod,toliko uvreda i napada !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija