• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

04.10.2018

11:53

(FOTO) CELA PLASTIČNA! Stanija skroz IZOPERISANA, na plastiku pukla 30.000 evra!

Rijaliti

(FOTO) CELA PLASTIČNA! Stanija skroz IZOPERISANA, na plastiku pukla 30.000 evra!

Podeli vest

Stanija Dobrojević je od prosečne devojke iz provincije postala seks-bomba. Više puta je povećala grudi i menjala im oblik i veličinu, a radila je i zadnjicu, jagodice, nos, kapke, podočnjake i usne...

Stanija Dobrojević je najbolji primer kako od prosečne devojke iz provincije uz puno volje, truda, rada, ali i para može da se postane prava seks-bomba! Ova pionirka među starletama je sve što je zaradila u Americi uložila u svoj fizički izgled.

30.000 evra je do sada Stanija dala na hirurške intervencije
33 godine ima Stanija Dobrojević

Svesna činjenice da dobre ribe uvek svuda bolje prolaze od prosečnih ili onih kojima majka priroda i nije bila baš naklonjena, aktuelna učesnica "Zadruge" rešila je da na sebi popravi sve čime nije bila zadovoljna.

Prvo je uvećala grudi za nekoliko brojeva i od "skromne dvojčice" ponosno prošetala "četvorku"! Bez problema je priznala da je imala ovaj zahvat, a nekoliko godina kasnije je rešila da svoje silikone jabučastog oblika zamenila "kruškastim".

Foto: printscreen

Rani radovi

Iako Dobrojevićeva tvrdi da su za lep izgled njene zadnjice zaslužne isključivo naporne vežbe i mukotrpni treninzi, naš sagovornik plastični hirurg, koji je insistirao na anonimnosti, tvrdi da je njena guza "dorađivana".

Dopumpana

Dopumpala zadnjicu
Gornji deo guze joj je dopunjen, pa izgleda tako lepo, oblo i trćasto
plastični hirurg

- Izgled njene zadnjice nije prirodan. Samo mi iz posla možemo da vidimo da li je nešto dodavano ili ne. Konkretno, kada je Stanija u pitanju, gornji deo gluteusa je dopunjen, pa izgleda tako lepo, oblo i trćasto. Takvi zahvati nisu komplikovani. Uzme se višak masnih naslaga sa stomaka ili bokova i ubrizga se u gornji deo mišića guze, čime se postiže željeni oblik - zaključuje doktor i naglašava da je u ovom slučaju sve urađeno sa merom.

Nesporno je da se Stanija pozabavila i svojim licem, koje joj sada sa 33 godine izgleda mlađe nego kada je 2012. godine učestvovala u "Survajveru".

- Vidi se da su rađeni nos, kapci, podočnjaci, usne i jagodice... Ona Stanija iz "Survajvera" izgleda kao da je mama ovoj danas u "Zadruzi". Fileri, hijaluroni i botoksi učinili su svoje, a i nos joj je odlično odrađen. Vidi se da se dobro raspitala u Americi gde se to radi na neki drugačiji način nego kod nas. Sviđaju mi se i zubi. Kad se nasmeje, ne bodu oči veštaci, već zablistaju lepe falsete - kaže naš stručnjak.

Iako nije mogao tačno da kaže koliko je para Stanija uložila u svoj remont, on ističe da sve ovo nije moglo da košta ispod 30.000 evra.

Razvojni put starlete iz Rume

Foto: printscreen

Stanija Dobrojević je postala prepoznatljiva domaćoj javnosti 2010. godine kao starleta iz Rume koju su mediji dovodili u vezu sa fudbalerom Gojkom Kačarom. Vrlo brzo posle toga usledile su naslovnice za "CKM" i "Plejboj", da bi 2012. završila u "Survajveru". Dve godine kasnije, oprobala se i u "Farmi 4". Tamo nije pobedila, ali je našla dečka Filipa Panajotovića. Drugi put kada je učestvovala u ovom rijalitiju, trijumfovala je, ali je glavnu nagradu od 50.000 evra morala da podeli sa Kristijanom Golubovićem. Posle pobede krenula je njena pevačka karijera, ali nije dugo potrajala.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 5 godina

Ko ima dobru podlogu može da se dotera plastikom ali nekima ni to ne može da pomogne

romanov

pre 5 godina

dzaba bolje daje ulozila u brak i dete ovko ,,od babe devojka ne biva,,za 3-4 godine koza se ousti i ponovo je starije nego sto je bila,,

Rajko

pre 5 godina

Plasticna baba-devojka Sranija je ubedljivo najodvratnija osoba u Zadruzi, a isto vazi i za njenog i njenog ljigavog "decka" Smrdimira. Treba se zapitati, kakva je to osoba, koja je u stanju da na plasticne operacije potrosi preko 30 000 evra, iako znamo da u nasoj drzavi mnogi nemaju leba da jedu. Sranija je pobedila na Farmi 6 zato sto je Kristijan u finalu pozvao svoje fanove da glasaju za nju. Sranija se zahvalila Kristijanu tako sto je pokusala da pokrade Kristijanove pare, iako su imali dogovor da nagradu podele na pola. Kada je Kristijan prozvao zbog toga, licemerna Sranija je kukala i izigravala ucveljenog pacifistu pred javnim mnjenjem, a sada ista ta Sranija prva promovise i poziva na nasilje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija