• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

04.10.2018

13:42

BIVŠA ZADRUGARKA PONOVO UŠLA U RIJALITI! Produkcija sve iznenadila, ona odmah napravila haos: VI MORATE DA MUZETE KRAVE!

Rijaliti

BIVŠA ZADRUGARKA PONOVO UŠLA U RIJALITI! Produkcija sve iznenadila, ona odmah napravila haos: VI MORATE DA MUZETE KRAVE!

Podeli vest

Danas je u toku dana na kratko vreme ponovo ušla bivša zadrugarka Gordana Džehverović

Goca je kao i svakog puta bila zadužena da pregleda kuću i rijaliti igrače iskritikuje ako nešto nije na svom mestu.

Ona je najpre ušla u Belu kuću gde je zatekla nered, a potom i u radioncu i kritikovala zadrugare jer ostavljaju otvorene farbe da se suše i ne vode računa gde se nalazi materijal i alat.

 - Kuhinju morate da oribate -  govorila je strogo Goca.

 - Farba mora da se zatvara i radionica da se sredi -  naredila je Goca.

Foto: printscreen

Gazda domaćinsta ove nedelje je Rada Vasić, a ona je zadrugarima rekla da moraju da rade, ali da im to ne naređuje ona, već Goca, a zadrugari su se žalili da ne mogu da muzu kravu.

 - Evo Goca kaže, ne kažem ja. Morate da radite -  rekla je Rada.

 - Neka sklone krave. Neka neko dođe iz produkcije da pomuze kravu, mi ne možemo - rekao je Petrući.

 - Zašto se vi pravite budale? Vi to morate da muzete - vikala je Goca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija