• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

06.10.2018

09:16

BLOGERKA KREĆE STOPAMA SVOJE NAJVEĆE RIVALKE! Luna: Kad može Kija da bude pevačica, MOGU I JA!

Rijaliti

BLOGERKA KREĆE STOPAMA SVOJE NAJVEĆE RIVALKE! Luna: Kad može Kija da bude pevačica, MOGU I JA!

Podeli vest

Luna Đogani je rešila da i ona postane pevačica kada je videla kako Sloba Radanović i Kristina Kockar pune klubove i mlate lovu! Anabelina i Gagijeva naslednica uverena je da ima dara za pevanje, kao i da će u tom poslu biti uspešnija od svoje ljute rivalke

- Luna donedavno nije želela da bude pevačica, uvek je govorila da je to ne privlači, iako je iz muzičke porodice. Ipak, nedavno se predomislila. Rekla je: "Vala, kad može Kija koja nema pojma da peva da bude pevačica, mogu i ja!" Kristina je po završetku "Zadruge" napravila pravi bum na estradi, uzima ozbiljnu lovu za tezge, pa je i Luna poželela to isto - otkriva izvor blizak blogerki.
On dodaje da su bivšoj Radanovićevoj ljubavnici tokom leta mnogi govorili da bi trebalo da snimi pesmu, ali i da je dobijala ponude za duete.

Talenat

Volela bih da snimim singl. Imam talenta
Luna Đogani


- Krivo joj je što nije iskoristila popularnost iz "Zadruge" kao što su to uradili Kija i Sloba, koji svako veče pune klubove. Svesna je da bi joj bilo još lakše nego njima jer bi imala podršku roditelja, koji su iskusni u tom poslu. Nažalost, bila je slomljena zbog kraha veze sa Slobom, pa nije imala snage ni da razmišlja o svojoj karijeri - ističe naš izvor i dodaje:


- Luna mi je otkrila da će se pevanju posvetiti tek kad izađe iz "Zadruge 2". Nada se da će se do tada sasvim oporaviti od raskida sa Slobodanom.


I sama Đoganijeva, koja je stalno ponavljala da je pevanje ne zanima, priznala je u rijalitiju da je promenila mišljenje.


- Volela bih da snimim singl. Imam talenta - ispričala je Luna.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
anja

pre 5 godina

ova djevojka stvarno nije normalna!ko ce ti dolaziti da te gleda i slusa?pored toga sto nemas pojma o pjevanju,nemas harizmu,nemas nista sta je za to potrebno!bog neka ti pomogne da se psihicki sredis!

Ana

pre 5 godina

Nema harizmu ali moze nesto sa roditeljima pokusati. Na žalost svi su porodično omrznuti od strane naroda

Pavle

pre 5 godina

Koliko god se trudila da bude jao Kija ne ide bre. Nije privlačna nema faktkor X

majk

pre 5 godina

Videla žaba da se konji kuju pa i ona digla nog. Ova devojka nema pojma sa realnošću, koliki su joj roditelji muzičari vidi se koliko rade i kako ona kađe nemaju šta da jedu a ona ni stasa ni glasa realno. Doduše nikad se ne zna ko se danas sve zove muzičarem i pevačem, pa i ta njena rivalka, možda i ona bude samo otvarala usta na nastupima dok će drugi za nju snimiti singl, u ostalom tako joj je i mama počela.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija