• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2018

09:59

(VIDEO) JOŠ JEDNO IZBACIVANJE U ZADRUZI? Voditelj prekinuo emisiju, nastao potpuni haos

Rijaliti

(VIDEO) JOŠ JEDNO IZBACIVANJE U ZADRUZI? Voditelj prekinuo emisiju, nastao potpuni haos

Podeli vest

Još uvek se ne smiruje priča o izbacivanju Vladimira Tomovića iz "Zadruge" nakon što je udario Aleksandru Subotić

Velika rasprava danas se digla po pitanju odgovornosti za incident, a najglasniji u zagovaranju teze da "Vladimir treba da odgovara za svoje postupke, ali i da Aleksandra isto treba da snosi odgovornost, pa i da bude diskvalifikovana" bio je Lepi Mića s kojim je Subotićeva žestoko zaratila.

- Ili vratite Vladimira ili izbacite nju inače će ovde biti sukoba svaki dan - rekao je Mića.

- Mićo, ti si taj koji sve zagovara. Nadam se da ste se lepo dogovorili ti i Stanija da podelite pare. Ja sam žrtva svega ovoga, a vi ste podržavali Vladimira. Ti, Stanija i Zorica Marković. Dođi i udari me i ti pesnicom u glavu jer te sad provociram - vikala je Aleksandra u isto vreme sa Mićom, a voditelj Ognjen Nestorović je morao da reaguje zbog izazivanja na fizički kontakt. Sve je prekinuo, a on je bio u kadru i rekao je:

- Moram još jednom da vas podsetim, da je apsolutno zabranjen svaki vid fizičkog kontakta i molim vas da to ne spominjete u razgovoru. Da vodite računa kako se ponašate i šta pričate. Fizički obračun u "Zadruzi" je najstrože zabranjen i ovu temu završavamo - prekinuo je sve Nestorović, ali je svađa nastavljena, pa je morao da ponovi govor.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 5 godina

Ova Aleksandra je zlo.I Vladimir je los u nekim situacijama a Aleksandra je UZAS

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija