• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/informer.rs

07.10.2018

23:49

(FOTO) ZADRUGARKA OSTALA BEZ SUKNJE USRED NASTUPA! Kad je zanjihala kukovima, muškarcima nije bilo dobro!

Rijaliti

(FOTO) ZADRUGARKA OSTALA BEZ SUKNJE USRED NASTUPA! Kad je zanjihala kukovima, muškarcima nije bilo dobro!

Podeli vest

Učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge 2", imali su priliku da pokažu sve svoje talente i sposobnosti na bini

Veliki šef je pre nekoliko dana dao zadatak zadrugarima da smisle koreografije za pesme koje su sami odabrali, kako bi pokazali svoju kreativnost i dobro se zabavili.

Foto: printscreen RTV Pink

Upravo noćas, učesnici su imali priliku da pokažu ono što su vredno pripremali, a sledeći, treći po redu, su na binu izašli Miljana Kulić, Bora Santana, Slobodan Batjarević Cobe, Aleksa Savić i Marko Stolić.

Oni su odigrali veoma interesantnu koreografiju uz Cobetovu pesmu "Mambole", sve je začinila Miljana kada je zanosno zanjihala kukovima, kako samo ona ume i zna.

Foto: printscreen RTV Pink

Kulićeva je na početku imala suknju, ali ju je sinula pa je ostala u kratkoj haljini dok je vrckala u transu.

- Bez obzira u kakvim sam odnosima sa Miljanom, moram da kažem da je ona bila prezgodna i prelepa. Momci su takođe bili odlični, oni su moji favoriti za sada - rekla je Luna Đogani.

Foto: printscreen RTV Pink

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija