• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

08.10.2018

20:43

MINA VRBAŠKI TVRDI DA JE BILA ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA: Silovali su me kao devojčicu!

Rijaliti

MINA VRBAŠKI TVRDI DA JE BILA ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA: Silovali su me kao devojčicu!

Podeli vest

Mina Vrbaški je ispričala u "Zadruzi" da je preživela silovanje * Njena majka Ivana tvrdi da laže kako bi bila u centru pažnje

Mina Vrbaški je otkrila u "Zadruzi" da je kao devojčica bila seksualno zlostavljana! Starleta je ispričala da je zbog toga što je bila žrtva silovatelja skrenula s pravog puta i, umesto da završava školu, krenula stranputicom.

Traume iz detinjstva

Mina se u jednom trenutku poverila cimerkama da nosi ozbiljne traume iz detinjstva.

- Zlostavljana sam... Seksualno... To se ponavljalo, ali nisam smela majci da kažem, plašila sam se kako će da reaguje. Da mi se to nije dogodilo, bila bih vukovac i student, ne bih sada sedela u rijalitiju. Mnogi se čude što sam u prvu sezonu "Zadruge" ušla sa 17 godina, a ne znaju da su sve to posledice onoga što sam preživela - rekla je Vrbaški i dodala:

- Ne volim da pričam o tome. I dalje ne verujem muškarcima i plašim se kad su agresivni.

S druge strane, Minina majka Ivana tvrdi da njena ćerka nikada nije bila zlostavljana ni na jedan način.
- Sve ovo je velika laž! Uopšte mi nije jasno zašto izmišlja takve stvari. Nikad mi ništa nije rekla o tome. Bukvalno nema šanse da se to desilo - kaže majka takmičarke "Zadruge 2".
Ona dodaje da njena ćerka često izmišlja, ne vodeći računa o posledicama svojih reči.
- Mina voli da hvata na patetiku. A i da bude u centru pažnje. I u prvoj sezoni je mnoge stvari slagala, a posle demantovala. Ona je sa 16 godina otišla od kuće, a odgovorno tvrdim da je do tada bila zaštićena pod mojim krovom
- tvrdi Ivana.

Foto: informer/pink.rs

Mina i Ivana Vrbaški

Rešavala sam probleme

Prema njenim rečima, Mina je i batine dobila samo od nje, i to pet puta u životu.
- Desilo se da joj lupim šamar ili je prebijem. Ali možda pet puta za sve ove godine. To sam radila kad je pravila probleme, ali sam se uglavnom trudila da sve rešavam razgovorom - ističe Vrbaški.

(VIDEO) VIKALA JE "JAČE PI*KO"! Od njenog seksa se tresla cela Zadruga! UVEK SPREMNA ZA AKCIJU!

Srlja iz jedne veze u drugu


Mina prethodnih godinu dana bukvalno ide iz veze u vezu. Ona je u "Zadruzi 1" imala seks sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a zatim i sa Tomom Panićem. Potom se zaljubila u Igora Terzića, kog je u drugoj sezonu rijalitija prevarila sa Jocom Putnikovićem, a nedavno se otkrilo da je bila u šemi i sa Adamom Đoganijem. Javnosti je postala poznata još dok je kao maloletnica imala aferu sa pevačem Šakom Polumentom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tia

pre 5 godina

Vidi se koliko je bila zlostavljana. Tako joj je bilo traumaticno da se ne skida sa razlicitih k....a. :). Nikad joj nije dosta, nimfomanka bolesna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17