• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

09.10.2018

11:30

(VIDEO) KADA JE MOGAO DA SE POPI*A PO MENI, MOGU I JA PO NJEMU! Luna priznala da je htela da izludi Slobu praveći scene sa Markom Miljkovićem!

Rijaliti

(VIDEO) KADA JE MOGAO DA SE POPI*A PO MENI, MOGU I JA PO NJEMU! Luna priznala da je htela da izludi Slobu praveći scene sa Markom Miljkovićem!

Podeli vest

Zadrugari su prošle noći pred spavanje igrali igru istine kako bi lakše zaspali. Jedno pitanje je bilo upućeno Luni Đogani, a ticalo se njenog odnosa sa Markom Miljkovićem

- Ne lupajte! Nije mi se sviđao nego sam pravila Slobu ljubomornim. Nikad mi se nije sviđao. On jeste lep dečko, ali nije moj tip, ja sam sa njim samo Slobu pravila ljubomornim. Sloba je na njega bio ljubomoran i sad je ljubomoran. Kada je on mogao da popi*a po meni, mogla sam i ja po njemu. Ja sam htela ono poslednje veče da ga izludim i u tome sam uspela - odgovorila je ljutito Luna.

- Koliko si bila zaljubljena u Marka Miljkovića? - upitao je Bora Santana Lunu.

Luna je potom pitala Marijanu Zonjić da li joj je krivo što njen brat Adam Đogani greje postelju Mini Vrbaški, na šta je ona odgovorila da je briga, ali se po njenom glasu moglo zaključiti da nije tako.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija