• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

09.10.2018

22:05

LUNA U ŠOKU! SLOBA ULAZI U "ZADRUGU"! Neočekivani obrt, pevač odlučio da se vrati ljubavnici!

Rijaliti

LUNA U ŠOKU! SLOBA ULAZI U "ZADRUGU"! Neočekivani obrt, pevač odlučio da se vrati ljubavnici!

Podeli vest

Radanović je zbog ugovora sa televizijom Pink dužan da ponovo uđe u šou, ali zbog brojnih poslovnih obaveza živeće u rijalitiju samo nedelju dana

Najpoznatiji preljubnik u Srbiji, Sloba Radanović ponovo će ući u "Zadrugu"! On će se pridružiti svojoj bivšoj ljubavnici Luni Đogani u rijalitiju, i to pred Novu godinu.

Pevač je zbog ugovora koji ima sa televizijom Pink morao da pristane da se vrati u šou.
- Sloba je kao "Pinkova zvezda" vezan ugovorom za televiziju Pink. U dogovoru sa njima mora da povlači sve poslovne poteze. Oni su od njega tražili da uđe u rijaliti, međutim pošto on ne želi ponovo da živi mesecima pred kamerama, našli su kompromisno rešenje. Biće u šouu samo nedelju dana, napraviće pometnju, ispromovisaće novu pesmu i izaći će - kaže izvor Informera blizak folkeru.

(VIDEO) KADA JE MOGAO DA SE POPI*A PO MENI, MOGU I JA PO NJEMU! Luna priznala da je htela da izludi Slobu praveći scene sa Markom Miljkovićem!

Kako navodi naš sagovornik, Radanović će se naći oči u oči sa bivšom ljubavnicom tek u decembru zbog gusto poslovnog rasporeda:
- Sloba ima zakazane nastupe sve do Nove godine, pa je njegov menadžer Goran Lečić u dogovoru sa čelnicima Pinka uspeo da mu oslobodi raspored na nedelju dana tek u decembru. Taman ćemo do tada videti da li ga je Luna prebolela, hoće li naći utehu u nekom drugom muškarcu u rijalitiju ili će ga strpljivo čekati - prenosi naš izvor.

S obzirom na to da je pevač rekao Đoganijevoj za ovaj dogovor, nema sumnje da se ona nada da će se pomiriti baš u "Zadruzi", gde su se u septembru prošle godine i smuvali:
- Noć pred ulazak u "Zadrugu" Sloba i Luna su se videli. Proveli su noć zajedno i on joj je tada rekao da će i sam morati da uđe u rijaliti. Ona se nadala da će to biti mnogo ranije, pa je verovatno baš zbog toga često tužna. Jedva čeka da on dođe jer je ubeđena da će pristati da ostane u rijalitiju i da će obnoviti vezu - objašnjava nam pevačev prijatelj.

Ukoliko Sloba ponovo poklekne pred Luninim čarima i odluči da se više od nedelju dana zadrži u rijalitiju, na najvećim mukama će biti njegov menadžer, koji će morati da otkaže zakazane nastupe.

SLOBA PROGOVORIO O LUNINOJ TRUDNOĆI! Ali nije negirao da je PROVEO NOĆ U NJENOM STANU!

Kija pobesnela na bivšeg muža

Foto: Dejan Živančević

 


Kristina Kockar besna je što njen bivši muž Sloba Radanović ponovo ulazi u "Zadrugu". Ona je sigurna da će to u rijalitiju, ali i u medijima ponovo rasplamsati priču o njegovoj prevari u prvoj sezoni ovog šoua.
- Kija mu je rekla da mu to nije potrebno i da će svojim postupcima ponovo nju da razvlači kroz blato u koje ju je bacio kada je prevario sa Lunom. Jako je besna na Slobu zbog toga što je pristao da se vrati na "mesto zločina" - kaže naš sagovornik.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mima

pre 5 godina

to pokazije samo kolika je on gnjidataj da postuje sebe i svoju rec i obraz nema te sile koja bi ga naterala da ponovo udje

Nale

pre 5 godina

Ovo nije moguce! Ako je tako taj Sloba je najveci lazov svih vremena!Ne verujem da moze da se vrati Luni koja je dno od devojke.

Diki

pre 5 godina

http://www.republika.rs/zadruga/zadruga/67138/kija-ucenjivala-ozenjenog-pilota-pare sama je sebe odavo zakopala blatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mima

pre 5 godina

kad je stigla da bude sa njim kada smo svi prpratili da je bila sa gastozom i svojima dokle vise sa lazima

Ljubica

pre 5 godina

Bezaće Sloba od Lune ko djavo od krsta i to zbog karijere a i Draginje

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija