• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2018

22:29

NOVI LJUBAVNI TROUGAO U ZADRUZI! Ona je nova učesnica rijalitija, a kad je vide mnogi će se zalediti

Rijaliti

NOVI LJUBAVNI TROUGAO U ZADRUZI! Ona je nova učesnica rijalitija, a kad je vide mnogi će se zalediti

Podeli vest

Večeras će velelepno imanje u Šimanovcima naseliti tri nove zadrugarke, a jedna od njih je novinarka Katarina Ristić.

Foto: pink.rs

Tekst potpisa

Ona u rijaliti "Zadrugu 2" ulazi kao devojka koju je Tomislav Panić spominjao nekoliko puta u svojstvu njegove bolje polovine. 

Toma je do pre nekoliko dana pozdravljao Katarinu, a nije je zaboravio čak ni kad je u njegov život ušla Olja Bajrami i preokupirala njegove misli, zbog čega je pevačica izrazila želju da bi volela da je upozna, pa će večeras dobiti priliku za to. 

Foto: pink.rs

Tekst potpisa

Budući da je Toma u rijalitiju spreman da uplovi u ljubavnu romansu sa Oljom, ostaje da saznamo kako će odragovati kada Katarinu vidi na vratima Bele kuće. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija