• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: pink

10.10.2018

16:49

(FOTO) VLADIMIR TOMOVIĆ NAPUSTIO SRBIJU, evo šta je Stanijin dečko rekao o svom HAPŠENJU!

Rijaliti

(FOTO) VLADIMIR TOMOVIĆ NAPUSTIO SRBIJU, evo šta je Stanijin dečko rekao o svom HAPŠENJU!

Podeli vest

Crnogorac Vladimir Tomović nedavno je diskvalifikovan iz Zadruge, nakon što je pesnicom u glavu udario Aleksandru Subotić

Tomović je u Zadruzi ostavio svoju devojku Staniju Dobrojević kojoj svakodnevno izjavljuje ljubav putem društvenih mreža, dok ga ona često spominje tokom svog boravka u rijalitiju.

Bivši učesnik "Zadruge" rešio je da posle diskvalifikacije iz rijalitija napusti Srbiju i vrati se u rodnu Crnu Goru. Iako je najavio da će se povući na neko vreme, te da se neće oglašavati, Tomović nije mogao da ostane nem na brojne spekulacije o njegovom odlasku iz Srbije, pa je rešio da progovori budući da su se društvenim mrežama proširile čak i informacije o njegovom navodnom hapšenju, koje je demantovao.

Foto: pink.rs

- Živ i zdrav stigoh u Crnu Goru. Nije bilo nikakvih hapšenja niti bilo kakvih neprijatnosti, tako da više ne morate da širite takve dezinformacije. Živi bili - poručio je Tomović putem Instagrama.

 

(FOTO) VLADIMIR NACRTAO GOLU STANIJU! Tomović jednom rečenicom OPISAO STARLETU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 5 godina

druze , Bogu dragom hvala pa si dosao kuci . neka tebe tamo , ovde (u Srbiji) te niko nije zeljan , tako da se ne moras vracati . nikad . ti si zemljace i sramota ove drzave i njenog pravosudja . tvoji zemljaci strpaju u Spuz na 2 meseca nase dete koje je kao uhvatilo za ruku tamo neku babarogu sudinicu...a ovi nasi tebe pustaju da plandujes po Srbiji i da mirno prelazis granicu zato sto si pesnicom udario u glavu zenu ??

knez

pre 5 godina

Neka ga. Neka samo ostane tamo , sretno mu bilo , i nikada se ne vratio ti nama.

bane

pre 5 godina

A, dobro bi bilo da sva ta crnogorska bagra napusti Srbiju. Ovde se samo bave kriminalom. Proterati te poturice i pošiptarice.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija