• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

10.10.2018

17:22

(VIDEO) LUNA PRED NERVNIM SLOMOM! Izgubila glas od vrištanja! Bora joj opsovao Anabelu i Gagija, a onda je NASTAO TOTALNI HAOS!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA PRED NERVNIM SLOMOM! Izgubila glas od vrištanja! Bora joj opsovao Anabelu i Gagija, a onda je NASTAO TOTALNI HAOS!

Podeli vest

Ove noći je nastala ogromna svađa kada je Luna Đogani saznala da njeni cimeri pričaju kako su ona i Marko Miljković bili u vezi

Ona je počela da urla na Boru Santanu, jer je bila uverena da su te priče krenule od njega.

- Šta je problem Boro? Ti pričaš da sam ja bila sa Miljkovićem u vezi. Šta je problem - vrištala je Đoganijeva.

- Priča se, rekli su tvoji drugovi - pravdao se Bora.

Blogerka nije prestajala, već je nastavila još glasnije da viče na Santanu, koji joj se usprotivio.

- Što si to rekao? Ako si moj drug, brat i ako me gotiviš.... Zašto pričate laži o meni, pravite od mene ku*vu? Ja ne mogu da imam druga ovde? Koji ljudi su to rekli? Ko je pričao? Dokle ćete da me pravite ku*vom? Ramona me napada da sam bila sa njim - rekla je Luna.

- Rekli su da si otišla kod njega kući - naveo je Santana.


Luna je odmah otišla po Miljkovića kako bi ga nagovorila da demantuje pred svima da su njih dvoje ikada bili zajedno.

- Sad ćeš da uđeš unutra i da kažeš da nisam bila sa tobom. Odmah! To što sam ja sa tobom bliska ne znači da sam bila sa tobom u vezi. Svi pričaju da sam se ja tobom je*ala, da sam bila sa tobom. Na šta to liči, šta sam ja ovde, d*olja neka - besnela je blogerka.

- Luna i ja nikada nismo bili zajedno - rekao je Marko nakon što je ušao u spavaću sobu.

Međutim, Đoganijeva je nastavila da se svađa sa Borom, a u jednom trenutku skočila je i na njegov krevet, što je Santanu dovelo do ludila, te joj je opsovao porodicu.

- Bora je rekao da sam ja bila sa Miljkovićem. Da smo mi posle otvaranja butika bili kod tebe i da smo se je*ali. I ja sam čula da si ti gej i je l' sam ja ikome pričala? Treba da te bude sramota. Meni će ova Ramona priča sa kim sam ja bila. Je l' te nije sramota - urlala je Luna.

- Nemoj da ti je*em mamu i jednom i drugom. Klošari jedni bre, mamu li vam je*em. Mene si našla. Je*aću te u usta. Je*em li ti mamu u pičku. Je*em li ti Gagija onog nepismenog - vikao je Bora.

Posle ovih uvreda, Đoganijeva se slomila i počela da plače i jeca na sav glas. Nekoliko zadrugara su se okupili oko nje i pokušali da je suzdrže, ali Luna je grcala u suzama i vrištala iz sve snage.

Kako je sve igledalo pogledajte u narednim snimcima.

LUNA U ŠOKU! SLOBA ULAZI U "ZADRUGU"! Neočekivani obrt, pevač odlučio da se vrati ljubavnici!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dodo

pre 5 godina

Luna je ovisnica! Na svakoj zurci se "narolja", a pije lekove i pocne da pravi gluposti! Zrela za lecenje!

Prle

pre 5 godina

Umislila da ce narod PONOVO pasti na kuknjavu, pa glasati za nju, kao sto su glasali za Kiju. Jednom je prosla kuknjava, ucveljena , napustena zenica !!! Zenica, (citaj KIJA), koja nema ni P od postenja, mlati pare na MATRICNO PEVANJE, tj otvaranje usta... Nece jos dugo.... Umislila Lunjara da je bitna....Nece da prodje ovaj put !!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija