• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

11.10.2018

09:14

JELENA KRUNIĆ JE UŠLA U ZADRUGU SA POSEBNIM ZADATKOM: Muka mi je više od Lune, ima da stavim tačku na tu priču!

Rijaliti

JELENA KRUNIĆ JE UŠLA U ZADRUGU SA POSEBNIM ZADATKOM: Muka mi je više od Lune, ima da stavim tačku na tu priču!

Podeli vest

Došla je da pomrsi konce učesnicima, da se izvini onima kojima je ostala dužna izvinjenje, ali i da završi neke nedovršene priče. U Zadrugu 2 ušla je kontroverzna rijaliti učesnica Jelena Krunić, a u poslednjem intervjuu koji je dala za „Alo!“ pred ulazak otkrila je kakvi su joj planovi

- Dugo sam razmišljala da li da uđem i shvatila sam da sam dužna narodu da pokažem svoje pravo lice. Uvek sam se svađala i bila temperamentna, pravila sam haos i na kraju sam ja izvlačila deblji kraj. Stavljam tačku na to izdanje Jelene i sada ću da im pokažem svoje drugo lice. Biću lavica kao što i jesam, borac za pravdu, ali malo smirenija. Neću dozvoliti da me budale isprovociraju i da me ponovo izbace - rekla nam je Jelena nekoliko sati pred ulazak u rijaliti i otkrila da će prvo da popriča s Nadeždom.

- Jadna Nadežda, sa njom sam imala super odnos, ali, eto, nastradala je ni kriva ni dužna. Ona je bila kolateralna šteta u toj celoj frci. Nisam želela da je udarim i čim uđem, idem pravo kod nje da joj se izvinim i da je molim da mi oprosti. Znam da će razumeti jer je super devojka - iskrena je bila Krunićeva, a onda je to i uradila čim je ušla.

Pošto je dosta puta učestvovala u rijalitijima, kaže da je iskusna i da poznaje mnogo takmičara, ali se veoma iznenadila izbor učesnika za drugu „Zadrugu“ jer ima mnogo nepoznatih ljudi.

- Kada sam videla ko je sve ušao, baš sam se šokirala. Sve neki anonimusi, pola njih i ne znam. S onima koje znam nisam uopšte u dobrim odnosima, tako da ću verovatno ulaziti u konflikte, ali bez tuče. Zorica mi je super, kapiram njenu igru i vrlo rado ću je igrati. Lepog Miću neću ni da komentarišem jer je taj čovek obezbedio sebi grobno mesto u rijalitiju. On ne viđa porodicu uopšte, taj čovek samo psuje, laje u prazno i ide od rijalitija u rijaliti. Nema od njega ništa - ističe rijaliti učesnica i kaže da joj najviše smeta što svi razglabaju ispričane priče, kao i to da će da im svima zapuši usta.

- Muka mi je više od Lune koja samo priča kako ju je Sloba izigrao i kako je ološ od čoveka. Ima da stavim tačku na tu priču. Sve ću da kažem Luni i onda ću ja biti glavna tema. Nije mi jasno zašto smaraju o Kiji i Slobi koji nisu tu i kada je to već odavno gotovo. Luna mora da se sabere. Dosadni su, zato sam im ja potrebna - besno otkriva Jelena i dodaje da će ovoga puta da proba da bude u rijalitiju bez seksa.

- Ma, seks više nije tabu, mi smo svi tako nastali i ne znam šta se diže frka oko toga. Trenutno ne razmišljam da imam s nekim seks jer nema frajera, niko nije moj tip. Za vibrator sam se šalila, ali kada bih ga unela, masturbirala bih da me ne vide svi, ne baš pred kamerama - završava Jelena za „Alo!“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 5 godina

KOME NIJE JASNO DA PINK PODRZAVA NASILJE..!!! SVAKI UCESNIK KOJI SE TUKAO I UDARIO NEKOGA VRACEN JE U RIJALITI.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija