• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

11.10.2018

10:23

(VIDEO) UBIJAO ME JE OD BATINA PENDREKOM SA ČELIČNOM KUGLOM NA VRHU! Aleksandra Subotić se slomila i progovorila o nasilju u porodici

Rijaliti

(VIDEO) UBIJAO ME JE OD BATINA PENDREKOM SA ČELIČNOM KUGLOM NA VRHU! Aleksandra Subotić se slomila i progovorila o nasilju u porodici

Podeli vest

U pabu "Zadruge 2" Aleksandra Subotić je sedeći šćućurena kraj svog Davida i pred Minom Vrbaški, otvorila dušu i progovorila o nasilju u porodici

Od Aleksandra Čabarkape, preko oca Karađorđa Subotića, spominjući i mlađu sestru i majku, zadrugarka je bez dlake na jeziku i sa ogromnom tugom u očima ispričala jezive detalje koji su deo njene teške prošlosti.

- Moj stric je pustio priču kako je on mamin dečko. Sje*ao je meni život. On (Čabarkapa) je uhapšen dva meseca pre nego što sam se ja porodila. Otišao je da robija, bio je do sad u zatvoru. Moje dete ima četiri godine -  govorila je ona.

 - On je pokušavao da manipuliše sa mnom, okretao me je protiv njih. Krenuo je u vezu sa mnom da bi se osvetio Karađorđu, ali se zaljubio -  istakla je.

Roditelje, pak, smatra krivim za sve loše što ju je u životu zadesilo.

 - Oni su nas podelili. Mene je uzimao Karađorđe. Moj tata ima dobru dušu, mnogo dobru dušu, ali se iživljavao na meni. Počeo je da pije. Imao je dosta para, ja sam kao klinka imala sve. U osmom razredu nadogradnju kose, pare za izlaske, za sve živo. Svaka moja drugarica je patila da ima to isto. Onda dolaze moje drugarice, počnu da piju sa njim, ja napravim haos. Onda me je prebijao. On je mene ubijao od batina francuskim pendrekom (mali pendrek sa čeličnom kuglom na vrhu). Sve što mi se desilo u životu, oni su me gurali u to. Zahvalna sam Bogu što nisam najveći ološ na svetu. Moj tata se drogirao ispred mene -  bila je jezivo iskrena ona.

Takođe, objasnila je zašto ju je pogodila Ljubina rođendanska čestitka.

 - Ljuba sad meni u čestitki piše 'Ne brini, ona je dobro', a one se ne čuju. A moja Gorana je mene što je mogla više upropastila, unazađivala me -  zaključila je zadrugarka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala

pre 5 godina

"UBIJAO ME JE OD BATINA PENDREKOM SA ČELIČNOM KUGLOM NA VRHU! "... ccc ... ni to te celulitaro nije dovelo u red???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija