• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

12.10.2018

07:40

A REKAO JE DA NEĆE NIKAD VIŠE! Evo koliko NOVCA je Miki Đuričić dobio za ulazak u Zadrugu 2!

Rijaliti

A REKAO JE DA NEĆE NIKAD VIŠE! Evo koliko NOVCA je Miki Đuričić dobio za ulazak u Zadrugu 2!

Podeli vest

Učesnik prve sezone Zadruge, Miki Đuričić, prošle nedelje postao je takmičar i drugog serijala rijalitija, a, kako se spekuliše, dobio je veliku sumu novca za učestvovanje

Miki Đuričić ravnopravni je takmičar "Pinkovog" šou programa, a dobro je naplatio to što će narednih meseci biti u poznatom imaginarijumu.

Naime, kako "Blic" piše, Đuričić je od produkcije, na čijem čelu je Željko Mitrović, dobio 15.000 evra, što ga je ubedilo da postane takmičar i ovog rijalitija.

Miki je potom otišao u jedan beogradski tržni centar i kupio crvenu trenerku i donji veš, kao i poklon za druga u vrednosti od čak 1.000 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija