• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

12.10.2018

22:57

POTRESNA ISPOVEST ALEKSANDRE SUBOTIĆ U ZADRUZI: Drogirani otac me je prebijao šipkom, MAJKA GA JE NA MOJE OČI VARALA!

Rijaliti

POTRESNA ISPOVEST ALEKSANDRE SUBOTIĆ U ZADRUZI: Drogirani otac me je prebijao šipkom, MAJKA GA JE NA MOJE OČI VARALA!

Podeli vest

Aleksandra Subotić poverila se Mini Vrbaški kako ju je otac toliko mlatio da su joj otisci od šaka ostajali po licu. Ispričala je i kako je njena majka Ljuba Pantović varala Karađorđa pred njenim očima

Aleksandra Subotić je otkrila u "Zadruzi" da se njen otac Karađorđe Subotić drogirao pred njom, kao i da ju je ubijao od batina pendrekom!

Glavna akterka čuvene sapunice iz Kaluđerice ispričala je i da je sa majkom Ljubom Pantović pokvarila odnos i počela da se svađa jer je pred njenim očima godinama varala Karađorđa.
Subotićeva je otvorila dušu cimerki iz rijalitija Mini Vrbaški i poverila joj se kako ju je porodica godinama zlostavljala, a otac tukao.

- Moj tata ima dobru dušu, ali se iživljavao na meni kad je počeo da pije. Urnisao me je! Imao je mnogo para, kao klinka sam imala sve. Moje drugarice su želele da imaju isto, pa su dolazile kod mene, muvale se i pile s njim. Kad mu napravim haos zbog toga, on me prebije. Karađorđe je mene ubijao od batina francuskim pendrekom, to je onaj najžešći, sa čeličnom kuglom na vrhu. Kad me šamarao, ostajale su mi šake po licu. Ma, moj tata se drogirao preda mnom - pričala je Aleksandra svoju potresnu životnu priču pred kamerama TV Pink.

Ona je kazala da je Ljuba, s kojom ne govori već godinu dana, varala bivšeg muža:
- Nerviralo me to što mama vara tatu i tako ga ponižava. Čak je mene i sestru Goranu vodila da je pokrivamo. Ljuba je stalno imala potrebu da se sveti ocu, a on ju je obožavao, držao je kao kraljicu, kupovao joj je najnovija kola, plaćao joj je čak putovanja sa drugim momcima - otkrila je Subotićeva.

(VIDEO) NOKAUTIRAĆU JE I POLOMITI: Zorica besna na Aleksandru, evo šta će uraditi sledeći put kad joj spomene DECU!

Aleksandra se osvrnula i na svoju burnu vezu sa Aleksandrom Čabarkapom, s kojim ima četvorogodišnju ćerku Magdalenu.
- Pošto je taj majmun bio Karađorđev neprijatelj, Ljuba je s njim počela da se druži iz osvete. Ona nas je i upoznala. Kad je počeo da mi se nabacuje, iako je 16 godina stariji od mene, rekla sam joj za to, ali me ona napala da sam ljubomorna na nju. Prepustila sam se toj vezi, zatrudnela sam, a Čabarkapa je otišao u zatvor dva meseca pre nego što sam se porodila. Usledio je pakao, ostala sam sama, bez svih. Sedela sam u ledenoj kući, pokrivena sa pet prekrivača, beba mi se smrzavala. Nisam imala novca ni prehranu da joj kupim - pričala je sa knedlom u grlu i dodala:

- Cela porodica me je psihički i fizički maltretirala. Oni su me gurali u sve što mi se desilo. Zahvalna sam Bogu što nisam najveći ološ na svetu.

VLADIMIR SE NE KAJE: Žao mi je samo što Aleksandru nisam jače udario

Karađorđe: Samo sam joj udarao vaspitne ćuške

Foto: Informer

 

Karađorđe Subotić tvrdi da je ćerci Aleksandri Subotić samo udarao vaspitne ćuške, ali da je nikada nije mlatio od batina!
- Ona je možda te stvari doživela na taj način. Svako ima pravo da mašta o svom životu. Nikada je nisam mlatio pendrekom, ali sam joj udario nekoliko vaspitnih ćuški u situacijama kada nisam mogao drugačije da je urazumim. Kad je reč o drogi, to više nije tabu tema, ako se ograniči na neki izlazak ili vikend. Po mom mišljenju, konzumiranje kokaina ima manje posledica od opijanja alkoholom. Ipak, nikada se nisam drogirao, ali ljudi oko mene jesu - kaže Subotić, koji se osvrnuo i na Aleksandrine tvrdnje da ga je Ljuba varala:
- Meni to nije smetalo. Rekao sam joj samo da te avanture ne donosi kući. Jedino je Čabarkapu dovela u kuću i to ne mogu da joj oprostim.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 5 godina

Radodajko i spnzoruso, da te je otac zaista tako tukao, zasigurno ne bi bila to sto jesi danas !!! Tacka !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija