• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

14.10.2018

15:58

(FOTO) KIJA JAVNO PRIZNALA: Sloba je BIO U MOM NOVOM STANU, a onda završio u SPAVAĆOJ SOBI!

Rijaliti

(FOTO) KIJA JAVNO PRIZNALA: Sloba je BIO U MOM NOVOM STANU, a onda završio u SPAVAĆOJ SOBI!

Podeli vest

Pobednica prve sezone rijaliti programa koji ruši sve rekorde gledanosti "Zadruga", Kristina Kija Kockar ugostila je ekipu emisije "Premijera - Vikend specijal", a gledaoci su imali priliku da ekskluzivno uživo u programu vide kako izgleda Kijin stan

Kristina je u razgovoru sa reporterom Nemanjom Vujičićem istakla da je njena mama oduševljena stanom koji je kupila, dodala da se još uvek nije u potpunosti uselila u svoj stan koji se nalazi u Beogradu, a otkrila je i da je u stanu bio njen bivši suprug Slobodan Radanović.

Foto: printscreen RTV Pink

- Bio je gost! Došao je da vidi stan. Doneo mi je slatkiše za useljenje i to je to. Bio je kratko i otišao. To je bilo kada sam kupila stan. Nismo nas dvoje u kontaktu. Imala sam neke stvari koje je trebalo da potpiše, pa je morao da dođe zbog toga. Želela sam da mu pokažem stan i on je želeo da vidi kako izgleda stan. Sviđa mu se i drago mu je. Više se neće pojavljivati ovde, to je sigurno - pričala je Kija.

Foto: printscreen RTV Pink

Kija je u nastavku istakla i da je maštala zajedno sa Slobom tokom njihovog braka da jednog dana imaju svoj stan i osnuju porodicu, ali to se nije dogodilo. Kockareva je u "Premijeri" govorila i o tome šta bi se dogodilo ukoliko bi se Sloba doselio u njen kraj.

Foto: printscreen RTV Pink

- Bio je i u spavaćoj sobi, ali dušek nije isprobao i neće. Pogledao je ceo stan, bio je tu pre mesec dana. Stan sam kupila od svog novca. Ja sam i ranije radila, mama mi je malo pomogla. Ako kupi stan do mog, znam da se dosta stanova prodaje tu u okolini i znam da sam ja dobra komšinica. Ne pravim žurke, nema brige! - izjavila je Kristina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Plato

pre 5 godina

Svingetski par rece M. Djuricic i neka ostanu to zauvek. Da li ce ziveti zajedno ili ne njihov problem. Nisu vise interesantni jer od mnogo boli glava.

Kiki

pre 5 godina

Maknite nam ovaj OLOŠ I FUKARU IZ ŽIVOTA I SA OČIJU ! Gade mi se sve priče o ovoj ološulji! Jer je prave pametnicom, poštenicom, lepoticom i zvezdom. Zar na OVO deca da se ugledaju!!!! Lažljiva folitantkinja! Jadna joj majka što je rodila i jadna je svaka kuća u koju uđe!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija