• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Pink

14.10.2018

22:28

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! STANIJI ZAKAZANA OPERACIJA! Novi detalji njenog zdravstvenog stanja

Rijaliti

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! STANIJI ZAKAZANA OPERACIJA! Novi detalji njenog zdravstvenog stanja

Podeli vest

Starleta Stanija Dobrojević pre četiri dana bila je prinuđena da hitno napusti "Zadrugu", na opšte iznenađenje svih učesnika, kao i miliona gledalaca hiper-rijalitija

Stanija se, naime, dan pre izlaska požalila na zdravstvene probleme, zbog kojih je istog trenutka uradila sve neophodne analize kako bi proverila svoje zdravstveno stanje. Predosećala je da rezultati neće biti dobri, što se sutradan i obistinilo - čim su stigli rezultati analiza koje je uradila, Veliki šef obavestio je Staniju da hitno mora da napusti "Zadrugu", što je u šoku ostavilo sve zadrugare.

Foto: pink.rs

Dobrojevićeva je odmah spakovala kofere i jutro posle napuštanja "Zadruge" otputovala u Ameriku, gde se sprema za hitnu intervenciju koja je, kako saznajemo, zakazana za sutra.

- Jeste, to je tačno, Stanija će biti operisana sutra, po hitnom postupku. Rezultati nisu bili dobri, zbog čega je bila prinuđena da izađe iz "Zadruge" i ode u Ameriku, gde je hospitalizovana. Ona je optimistična, drži se dobro za sada i nada se da će sve proći u najboljem redu. Sutra će je operisati, imaće tu hiruršku intervenciju posle koje će, Bože zdravlja, sve biti kako treba - otkrio je dobro obavešteni izvor blizak Dobrojevićevoj.

Foto: pink.rs

Vraća se u Zadrugu

Podsetimo, Veliki šef je zadrugare obavestio da će Stanija posle operacije i oporavka nastaviti svoje učešće u rijalitiju.

- Dragi zadrugari, Stanija je danas napustila "Zadrugu". Ona će zbog zdravstvenog stanja morati da ide na hiruršku intervenciju, ali će se posle oporavka vratiti u rijaliti - glasilo je pismo Velikog šefa, a sve najnovije detalje i informacije o zdravstvenom stanju Stanije Dobrojević imaćete priliku ukoro da saznate.

(VIDEO) ZA TEBE NIKO NIJE ČUO! ŽESTOK OKRŠAJ Miljane i Olje, Kulićeva joj poručila: TI SE SVRSTAVAŠ U KATEGORIJU PEVALJKI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Istekao rok ugrađenih delova. Mora hitno zameniti delove. Po naški rečeno,,,,,,, GENERALKA.... Inače kaput, po švapski ! ! !

Generalka

pre 5 godina

Strasno !! Sta je u stanju zarad glasova . Nabila kilometrazu Nema se milosti kad se dere

miki

pre 5 godina

u Usa i Kanadi se po hitnom postupku operisu nastradali u nesrecama , slepo crevo i jos u par nekih situacija . ovo ne vazi za privatne klinike gde mozes za lepe pare biti operisan po hitnom postupku . cisto sumnjam da je Standza otisla na privatnu klinuku , jer ...tamo vadjenje slepog creva kosta 20 hiljada .

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija