• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurrir

15.10.2018

09:12

MRAČNA TAJNA RADE VASIĆ! Svi se plaše urokljivih očiju ove zadrugarke!

Rijaliti

MRAČNA TAJNA RADE VASIĆ! Svi se plaše urokljivih očiju ove zadrugarke!

Podeli vest

Učesnica "Zadruge" Rada Vasić skriva svoju burnu prošlost, a upućeni u njen život kažu da je pre udaje za Radeta i rođenja Gibe i Mike proricala sudbinu

Naime, sada već zvezda rijalitija potiče iz Male Plane, ali je veći deo života provela u Nemačkoj, gde su blizanci Mika i Giba i rođeni. Rada je rodila šestoro dece i uvek je bila domaćica, ali je manje poznato čime se bavila pre udaje za Radeta.

Ona potiče iz veoma siromašne seoske porodice, pa je mlada često morala da radi i najteže poslove kako bi se prehranila - kaže dalja Radina rođaka, koja je insistirala na anonimnosti, i dodaje:

"Kad je bila tinejdžerka, krenula je jednom prilikom sa rođakom u Blace na vašar, koji se 4. septembra održava u ovom mestu pored Prokuplja povodom crkvenog praznika Svetog Agatona. Rođaka je tamo proricala sudbinu, gledala u dlan, šolju i karte i tako zarađivala novac. Rada je uvek važila za pričljivu osobu, pa joj se učinilo da bi i sama mogla to da radi. Malo se raspitivala po svom selu kod starijih žena o tumačenju simbola, pa je počela drugaricama prvo da gleda u šolju i tako stekla samopouzdanje. Posao sa vračanjem kasnije je proširila i na druga sela na jugu Srbije. Meštani Žitorađe, Vlasotinca, pa i Leskovca i Lebana viđali su Radu na vašarima tokom letnjih meseci. Iako je bila mnogo mršavija i, naravno, mlađa, mnogi se sećaju njene boje glasa i urokljivih očiju. Kasnije su kod nje kući dolazili lokalni političari, bilo je među njima i nekih koji su sada poznati", tvrdi rođaka.

Među meštanima Radinog sela ima i onih kojima je tačno predvidela sudbinu.

Meni je Rada gledala u dlan. Kazala mi je da ću da se posvađam sa sinom zbog imanja. Prorekla mi je da ću da se razbolim ako ne poslušam naslednika i da mogu da umrem. Kasnije iste godine sin mi je tražio da mu prepišem neke njive kako bi započeo biznis i ja sam mu rekao da mora da sačeka da umrem. Posle toga sam polomio nogu i mučio se dugo, bila je u pravu - rekao je jedan od meštana Radinog sela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17