• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer

15.10.2018

09:58

ANABELA PRED NERVNIM SLOMOM ZBOG LUNE, ZAVRŠILA NA HITNOJ! Odriče se ćerke jer se POMIRILA SA SLOBOM?!

Rijaliti

ANABELA PRED NERVNIM SLOMOM ZBOG LUNE, ZAVRŠILA NA HITNOJ! Odriče se ćerke jer se POMIRILA SA SLOBOM?!

Podeli vest

Pevačica Anabela Atijas prolazi kroz pakao zbog svoje ćerke Lune od kada je obelodanjeno da se ona i Sloba i dalje tajno viđaju, kao i da je on prespavao u njenom stanu dva dana pre početka "Zadruge 2". Anabelu je najviše iznerviralo to što je njena naslednica skrivala tu informaciju od svih prijatelja i porodice, pa i od nje same

- Anabela je danima uplakana i očajna, pored svega što se izdešavalo sa Andrejom Atijasom, samo joj je još ova muka falila. Kada je pročitala da su se Sloba i Luna pomirili pred njen ulazak u "Zadrugu 2", mislila je da se radi o neistini, međutim kada je videla paparaco fotografije na kojima se jasno vidi kako iz Lunine zgrade prvo izlazi Radanović, a potom injena ćerka, sve joj je bilo jasno. Prosto joj se smrklo pred očima - otkriva Anabelina bliska prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti.

Foto: Printscreen TV Pink

- Boli je jer zna kroz šta su prošli svi zbog te veze i kako se Sloba ponašao prema njoj, zato je očajna što i dalje misli na njega i što je pristala da se viđaju. Bukvalno je doživela nervni slom. Danima je loše, plače, ne izlazi iz kuće. Dodatno ne može da izdrži to da gleda kako Luna ima napade u "Zadruzi" i sluša je kako tamo govori da je ušla kako bi spasila celu porodicu od nemaštine - ističe izvor i nastavlja:

Foto: facebook

- Jedno veče su je ukućani smirivali, mislim da je dolazila i Hitna pomoć da je priključi na infuziju, jer joj je imunitet strašno pao od nerviranja. Izgovorila je neke reči u afektu, za koje misli da se sada kaje. Rekla je da će se odreći Lune zbog tog usranog Slobe i kad im je ušao u život! Baš je delovala očajno. Takođe ju je nerviralo što je Gagi to prihvatio kao normalnu stvar i rekao da, ako je Luna tako odlučila, to je njen izbor, da oni tu ne treba da se mešaju - završava izvor.

 

(VIDEO) ŽESTOK OKRŠAJ TOKOM NOĆI! Marko OBRISAO Miljaninom POSTELJINOM POD, POLIO JOJ KREVET, a onda se umešala i Marija!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nale

pre 5 godina

Cerka joj je velika lazljivica! Svi imaju kola,nadogradjene kose ,novu garderobu,jedu po restoranima.....ZALOSNO!

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija