• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.10.2018

10:24

(VIDEO) OVA  UKUĆANKA JE ZAUVEK NAPUSTILA ZADRUGU! Bori je to najteže palo!

Rijaliti

(VIDEO) OVA UKUĆANKA JE ZAUVEK NAPUSTILA ZADRUGU! Bori je to najteže palo!

Podeli vest

Tokom prethodne večeri održane su nominacije u Beloj kući, kada je najveći broj glasova od strane ukućana pokupio Bane Čolak, a od milionski auditorijum je najmanje podrške dao Mariji Jovanović

Voditelj Ognjen Amidžić je okupio zadrugare na ostrvu kako bi nominovni zadrugari odigrali igru koja će odlučiti kome od njih dvoje će biti duplirani glasovi. 

- Uzećete posudu u ruke. Loptica mora da udari o ovaj stočić i da ostane na drugom gde stoji kutija za jaja - objasnio je Ognjen. 

Svi zadrugari su navijali naizmenično i za jedno i za drugo, a kao pobednik ove igre izašao je Bane sa rezultatom 3:2 i njemu će se duplirati glasovi.

Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila Ognjenu koliki je procenat glasova i ko će od njih dvoje morati da napusti rijalitI. Amidžić je preneo zadrugarima da je 78 procenata glasova publike imao Bane, a da sa 22 procenta Marija Jovanović napušta ovo velelepno imanje. 

Ona se sa svim zadrugarima pozdravila, a Bori Santani je bilo pomalo žao što je baš ona napustila Belu kuću.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija