• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

16.10.2018

15:02

LUNA UDARILA BRATA, PREKINUT PROGRAM! Opšti HAOS u Zadruzi!

Rijaliti

LUNA UDARILA BRATA, PREKINUT PROGRAM! Opšti HAOS u Zadruzi!

Podeli vest

Uvek u toku sastanka "Velikog šefa" nastane određena svađa, te tako ni ovog puta nije bilo drugačije

Izbila je velika svađa između Lune i Rebeke u koju su se umešali Miki Đuričić i Adam Đogani.

 - Zašto me stalno prekidaš dok pričam? Zašto me mrziš? Šta sam ti ja uradila u životu? -  vikala je Luna na Rebeku koja ju je prekinula u izlaganju.

U Rebekinu odbranu stao je Miki koji je nastavio svađu sa Lunom. Nju je počeo da brani Adam, na šta je Luna poludela.

 - Zašto se mešaš i praviš mi probleme?! Ne pomažeš mi tako, nemoj da se svađaš umesto mene, ti to ne umeš!!! Da li hoćes da te Miki napadne, znaš da je on budala! -  vrištala je Luna na Adama.

Obezbeđenje je odmah reagovalo kako do incidenta ne bi došlo, jer je u trenutku Luna udarila svog brata i krenula da ga napada zašto se meša u njenu svađu, da bi potom program bio prekinut!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laki

pre 5 godina

Fuj ciganijo,smeje nam se ceo region.Posle su nam drugi krivi,a i vi gospodo iz Informera ste dobrim delom zasluzni za ovu blamazu.Dupe bi prodali za dobru pricu.Prostitutke novinarske!!!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija