• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

18.10.2018

10:29

(VIDEO) STAVLJA MI RUKU TAMO DOLE! Mina i Adam se opasno zaneli pred svima!

Rijaliti

(VIDEO) STAVLJA MI RUKU TAMO DOLE! Mina i Adam se opasno zaneli pred svima!

Podeli vest

Tokom pitanja gledalaca, Mina Vrbaški je izjavila kako smatra da ona nije kriva što njena cimerka Marijana Zonjić i njen cimer i nekadašnji dečko Adam Đogani više nisu u ljubavnoj romansi

Pred zoru Adam i Mina su postali veoma bliski, oni su se prvo grlili i mazili na krevetu, a zatim su se i malo igrali sa svojim rukama o čemu je Đogani obavestio sestru Lunu koja je bila na nekoliko metara od njih.

- Ona mene siluje Luna! - kroz osmeh na licu je rekao Adam Luni, pa se obratio Mini: Fuj, smrdiš na luk, gaduro jedna!

- Ne znam ja ko je na koga! Hoćeš da se ljubimo dok smrdim na luk? Što se plašiš? Htela sam da te poljubim. Što si bezobrazan? - govorila je Mina Adamu.

- Šta radiš to? Budalo jedna! Luno, ona meni... - pričao je Adam, ali nije nastavio.

- Stavlja mi ruku tamo dole! - dodala je Mina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija