• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink.rs

18.10.2018

23:31

(VIDEO) MAJKA BANETA ČOLAKA U SUZAMA: Ušla u Zadrugu da zagrli sina, O ZERINI MU REKLA SVE NAJGORE!

Rijaliti

(VIDEO) MAJKA BANETA ČOLAKA U SUZAMA: Ušla u Zadrugu da zagrli sina, O ZERINI MU REKLA SVE NAJGORE!

Podeli vest

Jasmina Čolak večeras je imala priliku da razgovara sa svojim sinom Banetom Čolakom koji boravi u rijaliti programu "Zadruga 2" sa svojom devojkom Zerinom Hećom. Čim su joj se otvorila vrata "Zadruge" Jasmina je uletela i u suzama počela da grli svog sina

Jasmina je čim joj je voditelj saopštio ovu vest otrčala iz studija, s obzirom na to da je imala veliku želju da razgovara sa svojim sinom.

Foto: printscreen

 

Banetu je majka prvo istakla kako joj je veoma strašno da gleda njegove svađe sa Zerinom, a jedna u nizu žestokih svađa dogodila se tokom ranih jutarnjih časova u "Hotelu Zadruga".

- Ovo je strašno! Svi smo dobro, ali ovo je strašno gledati! Ako ti kaže da je pustiš, pusti je! Ja razumem ljubav, ali neke uvrede koje se kažu... Ne znam. Sine, ne može ovako! Ja sam se čula sa njenom majkom. Isto da pitaš njenu majku, isto bi rekla da ovo između vas nije dobro. Ja gledam noćas, infarkt hoće da me udari! Po mom utisku, Zerina tebe ne voli! Ovo je alarmantno stanje! Zerina tebe ne voli! To je istina! - govorila je Jasmina.

Foto: printscreen

 

- Ja ne osećam da ona mene ne voli. Ja kada legnem sa njom u krevet, to ne osećam. Misliš li da je rešenje da se odvojimo? Ne možeš majka! Ja ne mogu! - pričao je Bane.

 

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Podsetimo, u rijaliti programu "Zadruga 2" Bane Čolak boravi sa svojom devojkom Zerinom Hećom sa kojom se jutros veoma žestoko svađao u "Hotelu Zadruga" gde njih dvoje borave kao vođa i omiljena osoba ove nedelje.

(VIDEO) NE MOŽE DA SAKRIJE LJUBOMORU: Mina i Adam se posvađali zbog Marijane!

KRISTINA KIJA KOCKAR O SVOJOJ BOLESTI: NEMAM RAK! Ne umirem, ubi me stres!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija