• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

23.10.2018

09:59

KIJA SE BRANI: Nisam RIJALITI ZVEZDA, uspešna sam, izašla mi je knjiga, DOKAZALA SAM KO SAM I ŠTA SAM!

Rijaliti

KIJA SE BRANI: Nisam RIJALITI ZVEZDA, uspešna sam, izašla mi je knjiga, DOKAZALA SAM KO SAM I ŠTA SAM!

Podeli vest

Kako je ispričala za „Alo!“, ona sebe smatra potpuno kompetentnom da ocenjuje muzički talenat dece

Osim toga, Kija tvrdi da nju nije stvorio rijaliti i da sebe ne vidi kao rijaliti zvezdu.

- Mene nije stvorio rijaliti šou. Stvorili su me majka i otac i život. Smatram da sam i te kako kompetentna, s obzirom na to da su ova deca prošla sve što treba u toku prethodnih sezona. Kratko sam na estradnom nebu, ali umem da prepoznam iks faktor, budući da sam godinama bila iza scene „Pinkovih zvezda“ i da sam se upoznala sa tim kako šta funkcioniše. Sama sam sve postigla. Ko je kompetentan, ako ne ja - rekla je Kockareva, a potom dodala:

- Ne smatram da pripadam krugu rijaliti zvezda. Sklonila sam se iz svega toga. Iako sam imala poziv da uđem i drugi put u „Zadrugu“, to sam odbila. Poštujem sebe i svoje dostojanstvo i meni tamo nije mesto - rekla je Kristina za „Alo!“ i dodala:

Foto: TV Pink

- Nisam tipična rijaliti zvezda. Uspešna sam na mnogim poljima. Upravo mi je izašla knjiga, te sam samim tim dokazala ko sam i šta sam - rekla je samouvereno Kristina Kockar i ispričala zbog čega je napisala knjigu, koja nosi naziv „Moj potpis“.

- Toliko toga sam doživela, neki ljudi nisu toliko za ceo život. Knjiga je veoma emotivna. Može to nekome da se svidi ili ne, ali to je moje. Smatram da svako treba da je pročita - zaključila je Kija za „Alo!“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
anja

pre 5 godina

bravo kija!zna se zasto si ti prvi i zadnji put usla u neki reality!ti si obrazovana djevojka,pametna,svestrana i to ces jos dokazati mnogima!sve danasnje estradne zvijezde su zaboravile kako su pocele ili se ne zele sjetiti svojih pocetaka!

Veki

pre 5 godina

Koliko si uspesna neka kazu drugi koji su zaista uspesni. Hvaliti sebe je bas prosto i nisko. Svaka cast, ispala si neotkriveno blago. Koja je cena ovog tvog “buma” samo ti znas.

Nesa

pre 5 godina

Koji si ti manipulator. A sta te je stvorilo ako ne rijaliti? Ko je cuo za tebe pre toga? Ccccc.

Milan28

pre 5 godina

Gotivio sam ovu i sam sam bio naseo kao svi idioti ali sad kada je gledam zao mi Slobe koliko je bio u pravu.

Maja

pre 5 godina

Naravno da je rijaliti zvezda ,pa in ju je stvorio ,bila BI Niko i nista

Marinela

pre 5 godina

Naravno da zaslužuje Kija, sve si dokazala svojim radom, a vi zli jezici možete samo pući od mržnje i ljubomore.

Kole

pre 5 godina

Pa lepo je rekla, nije tipična rijaliti zvezda i to je tačno. Ona je posebna rijaliti zvezda, jedina koja vredi, i ne može se porediti sa ostalim rijaliti polusvetom.

Kiza

pre 5 godina

A dokle ce da "ovu" drze po novinama i tv? Ko je ova persona? Pa i wc solju podignem eto je, bolesna nije bolesna , bacila ga sa broda, ulazi u ziri... Koga da zirira ovo?

ugo

pre 5 godina

Bravo za Kiju!! Samo nastavi dalje! Ostali nek se vuku po rijaliti prasini! Uspeh se u ovoj zemlji tessko prasta!

Jelena

pre 5 godina

Bože sačuvaj od ovakvih ljudi. Pa šta si ako nisi rijaliti zvezda? Ko je za tebe čuo pre toga? Gde ide ova Srbija bre. Nepismeni vode državu, rijaliti 'zvezda' peva i izdaje knjigu. Pa da li si ti ženo uopšte svesna sebe i toga što radiš? Vrati se tamo odakle si došla i ne pojavljuj se više, jer o pevanju i pisanju, blage veze nemaš! A 'Pink tv' je raspad sistema, Vučićeva televizija. E, Srbijo, dokle si došla...

Marko

pre 5 godina

Ova je i ovoga puta preskočila terapiju. Nebitna si prevarantkinjo. Dosta si palacala po medijima, koga ti više interesuješ.... Da ti nije bilo PINK-a bila bi poznata u Mesnoj zajednici Zrenjanin

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija