• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

24.10.2018

08:18

(VIDEO) KIJA JE BILA U PRAVU: Luna uplakana otišla sa žurke, vrištala i psovala Slobu!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA JE BILA U PRAVU: Luna uplakana otišla sa žurke, vrištala i psovala Slobu!

Podeli vest

Tokom žurke zadrugari su naručili pesmu "Samo se noćas pojavi" koju je Luna Đogani posvetila bivšem dečku Slobodanu Radanoviću, a ona je posle pesme u suzama i otišla u spavaću sobu

Kap koja je prelila čašu bila je Miljana Kulić koja je tokom pesme izašla na binu i počela da peva "Sa novom se ženom pojavi", što je Lunu dovelo do suza.

Ona se svađala sa cimerima u kući i vrištala, pa ju je Adam Đogani odveo u Rajski vrt, gde mu je ona plačući otvorila dušu.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ostavite me na miru! Ne želim da pričam ni sa kim. Ovde ne možeš da budeš sam, odmah neka scena! Najlepše mi je kad sam sama, ne želim ni sa kim da se družim. Vi nemate pojma kako je meni! Sve me podseća na onog skota koji me je uništio za ceo život. Psihički me je unakazio - vrištala je Luna.

- Sve me podseća na njega i stalno gutam i trpim, ali ne mogu. To je moja najveća ljubav koja me je uništila. Kleo mi se ovde u sve živo, pa me je šutnuo. Ja ću ti vratiti sve, p*čka ti materina. Mrzim ga, mrzim što postoji. Sve ću mu vratiti. Kija je za sve bila u pravu, ona je sto puta bolji čovek od njega - nastavila je Luna.

Foto: printscreen RTV Pink

Ona je zatim zamolila Adama da je ostavi samu, pa je nastavila da plače i ponavlja koliko joj je teško zbog bivšeg dečka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boro

pre 5 godina

Prvo kaze da ga mnogo voili. Posle kaze da ga mrzi.

Neko Iz Mase

pre 5 godina

Девојка није прихватала савете да се окани ожењеног човека, и сада окривљује друге за своје грешке. Девојчице једини узрок свих твојих проблема си ти и твоја мајка која те подржавала.

rosemary anderson

pre 5 godina

Dobro je kada vam dođu dobre stvari, vi svjedočite da biste dobili više blagoslova. Ja sam Antonija Srekovic, ja sam iz zemlje Hrvatska. Imao sam probleme s mojim suprugom ponekad, bilo je vrlo komplikovano da me mora zamoliti da napustim kuću koju smo zajedno radili, došlo je do tačke da sam postao nemiran da sam morao kontaktirati google za pomoć, došao sam u kontakt sa svjedočenjem čovjeka koji je svjedočio o DR-u. Ologhodo Uzeo sam njegov kontakt, jer sam pročitao da može puno stvari od kojih su 1. On vam može pomoći da dobijete veze i pobedite na izborima ako ste u politici 2. ako vam je rečeno da ne možete zatrudneti kontaktirajte ga 3. vratite bivšeg dečka ili devojku. i on vam zaista može pomoći ako se obratite njemu. kontaktirao sam ga, rekao mi je neke stvari koje su bile čudne, ali sam pratio njegovo uputstvo, onda mi je rekao da će za tri dana moj muž doći u prosjačenje. Ne znam kako je to uradio, ali kako je to bilo i sve je postalo normalno i još bolje i slatko. dr. Ologhodo. ako želiš doći do njega, evo nekih njegovih detalja koje imam e-mail: dr.ologhodospellwork@gmail.com ili pozvati ili šta broj: +2348165965904.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija