• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

24.10.2018

12:45

NAKON VRELE AKCIJE, OGLASILA SE MININA MAJKA: To je bilo očekivano, BOLJE DA VODE LJUBAV NEGO RAT!

Rijaliti

NAKON VRELE AKCIJE, OGLASILA SE MININA MAJKA: To je bilo očekivano, BOLJE DA VODE LJUBAV NEGO RAT!

Podeli vest

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson sinoć su u Zadruzi napravili pravi haos. Naime, Đekson je ušao u impresivni grad nadomak Beograda kao gost na žurki, a Mina mu se veoma obradovala, te se cele večeri nije odvajala od njega. Oni su se u jednom trenutku osamili u hotelu gde je sve prštalo od strasti, pa su tako imali seks prvo u tuš kabini, a zatim i u sobi, na krevetu

Očigledno je da među njima još postoje neke emocije, a to misli i Minina majka, Ivana Vrbaški, koja je za portal Pink.rs dala svoje viđenje ove situacije: 

- Pa to je bilo za očekivati (smeh). Videli smo svi sinoć da je ona bila presrećna kada je ugledala Đeksona, nije se odvajala od njega cele večeri i ono što su radili nije ništa loše, bolje da vode ljubav nego rat - rekla je Ivana i dodala:

(VIDEO) MIKI, PUSTI ME DA SE JE*EM, SPUŠTA MU SE! Mina i Đekson probudili stare strasti, pa RAZVALILI KREVET I TUŠ KABINU!

- Mogu Đekson i Mina da pričaju šta hoće i da se pretvaraju da su ravnodušni jedno prema drugom, očigledno je da nije tako i da su osećanja među njima jaka. Ona može da ima jednog, drugog, trećeg, Đekson je taj koji je njoj najvažniji, može da se pretvara koliko hoće, nju sve tamo podseća na njega, svi znamo kakvi su oni bili u Zadruzi 1. Nju osuđuju Miljana i Marija što stalno menja momke, pa šta, nek' je ona meni živa i zdrava - rekla je Ivana. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59