• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

24.10.2018

15:23

(VIDEO) SVE IMAM SAMO NEMAM SISE! Luna očajna jer ima male grudi, a onda je otkrila da joj je SLOBA PRIPRETIO!

Rijaliti

(VIDEO) SVE IMAM SAMO NEMAM SISE! Luna očajna jer ima male grudi, a onda je otkrila da joj je SLOBA PRIPRETIO!

Podeli vest

Luna Đogani je generalno zadovoljna svojim izgledom i kako kaže nema neke komplekse, ali je oduvek želela da ima malo veće grudi. Ona je sa još par zadrugarki pričala o ugradnji silikona, ali je otkrila i šta je Sloba Radanović imao da kaže o njima, pa čak i da joj je malo "pripretio"

- Evo na primer Sloba, on ih obožava, on je meni rekao, još dok smo bili, kao trebalo je dugo da smo ostali, budeš li nekad uradila... savršene, savršene imaš - rekla je Luna.

- Ma to svi muškarci jedu go*na.

 A ja sam uvek htela i tako me uvek neko sputavao, ili dečko ili mama... Sve imam samo nemam sise, i noge i guzicu i stomak i ramena, sve, samo mi sise fale - nastavila je Đoganijeva.

Luna je otkrila da su joj svi pričali kako mnogo boli, a Radu Vasić je zanimalo i koliko to košta.

- Tri hiljade evra, ma nije to ništa veruj mi - otkrila je Luna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boro

pre 5 godina

Cena 3 hiljade evra za silikone. Za Lunu tije to nista skupo.

Milan

pre 5 godina

Nemas ti ni pameti curo I to je ono sto ti je najveca mana.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija