• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

25.10.2018

13:46

MIRIŠEŠ NA VAGINU! Luna posumnjala u njegovu vernost, pa mu mirisala ruke!

Rijaliti

MIRIŠEŠ NA VAGINU! Luna posumnjala u njegovu vernost, pa mu mirisala ruke!

Podeli vest

Učesnica druge sezone "Zadruge" Luna Đogani bila je znatiželjna kada je odnos njenog brata i devojke u pitanje te je Adama Đoganija pitala da li je imao seks

Blogerka je bila toliko navalentna da je uzela njegove ruke i pomirisala ih, iznenadivši sve koji su se u tim trenucima našli oko njih.

 - Je l' si imao seks? Reci mi! Ova ima miris vagine -  rekla je Luna.

Adam se sve vreme smejao, ali je u jednom trenutku bio začuđen jer nije mogao da veruje šta je njegova sestra uradila!

Mnogi komentarišu da je ustvari Luna pomislila da je neveran svojoj devojci, i da je imao odnose sa nekom drugom devojkom te mu je zbog svega toga mirisala ruke!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 5 godina

F U J !!!!! Posle sisanja Slobinog palca,ovog požudnog mirisanja,šta li će sledeće ta prljavuša da liže ili sisa?Uličarka prljava

Zoki

pre 5 godina

Kakav intelektualni naslov. U vašoj redakciji su sve sami akademici

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija