• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.10.2018

18:33

(VIDEO) ZADATAK IZAZVAO HAOS U ZADRUZI! Evo koga su izabrali za agresivca, zloću, prevaranta...

Rijaliti

(VIDEO) ZADATAK IZAZVAO HAOS U ZADRUZI! Evo koga su izabrali za agresivca, zloću, prevaranta...

Podeli vest

Novinar Milan Milošević došao je u posetu zadrugarima sa zanimljivm zadatkom a to je da jedni drugima nalepe etikete koje pominju dok se ogovaraju po ćoškovima Bele kuće. Imaju ukupno četrdeset i dve etikete koje će do kraja dana nositi na svojim leđima, a lepiće ih ovonedeljni vođa Nemanja Tošić

Prva etiketa bila je najnepoštenija osoba u kući. Zadrugari su imali mnogo predloga, Nadežda Biljić je rekla da je svaki vođa nepošten, a onda su se odlučili da je to ipak Dragana Mitar.

- Novac nije vratila posle kupovine i sakrila je račun - rekla je Marija Kulić.

Međutim, Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića je stao u Draganinu odbranu i rekao da ona nije nepoštena, već da ima onih koji su mnogo nepošteniji od nje, a Savo Perović je podržao Mićino mišljenje.

Sledeća etiketa bila je za najagresivniju osobu u Beloj kući i zadrugari su najviše predloga dali za MIljanu Kulić i Zerinu Hećo, a Zorica Marković je za sebe rekla da je bivši agresivac. Lepi MIća je prozvao Alkesandru Subotić i predložio nju za jednu od najagresivnijih osoba.

- Zaista moram da kažem da nije istina to što je Mića rekao za mene. Imala sam samo jednu grešku za koju sam se pokajala. Agresivan je MIća, kada mu čovek kaže nešto normalno on viče i psuje. Ovde ima mnogo agresivnih likova. Najšokantnije je bilo gađenje kamenicama, ali i šolja u glavu od strane porodice Kulić - rekla je Aleksandra Subotić.

Bane, ipak,smatra da je Miljana najagresivnija.

- Što se tiče ovog rijalitija za mene je najagresivnija Marijana koja mi je nanela ogrebotine i šutnula u međunožje - rekao je Bane.

- Za mene je najgori vid agresije psihička tortura. Miljana je bila agresivna prema Zerini i Banetu - rekao je Marko Miljković.

(VIDEO) MARIJA KULIĆ ISPROVOCIRALA ZERINU, a onda joj ona BRUTALNO ZAPUŠILA USTA! Reagovalo i obezbeđenje!

Bane Čolak i Zerina Hećo napustili su crni sto nakon rasprave sa Miljanom Kulić, a ukućani  su najagresivnijeg proglasili Nemanju Tošića.

Zatim je došlo do titule najljubomornijeg ukućanina i svi su jednoglasno proglasili Baneta Čolaka. 

- Jesam ljubomoran kada je Zerina u pitanju, ali nikad zbog tuđeg uspeha. Ovde ima dosta ljubomornih ljudi na tuđi uspeh. Rekao bih da je to beba dinosaurus misleći na Miljanu Kulić.

Etiketa oko koje nisu mogli da se odmah slože je najloznamernija osoba u Beloj kući. Najviše glasova bilo je za Lepog Miću, Mariju i MIljanu Kulić i zadrugari su proglasili da je to Marija Kulić.

-To su rekli zadruagari. Najviše mrze mene to je razlog-rekla je Marija.

Za najtolerantnijeg predloženi su Savo Perović i Suzana Perović, a ukućani su odlučili da to bude Savo.

- Jesam tolerantnan u 80% slučajevai to mnogo više ovde nego napolju - rekao je Sava.

Najviše polemike bilo je oko titule najosećajnije osobe pa su ukućani najviše predlagali Lazara Jeremića i Adama Đoganija. Ipak glasovi su prevagnuli za Lazara.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija