• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

29.10.2018

13:46

KIJA PRIMLJENA NA INSTITUT ZA ONKOLOGIJU! Otkazani svi nastupi u naredne dve nedelje!

Rijaliti

KIJA PRIMLJENA NA INSTITUT ZA ONKOLOGIJU! Otkazani svi nastupi u naredne dve nedelje!

Podeli vest

Kija Kockar primljena je jutros, u ponedeljak 29. oktobra na Institut za onkologiju i radiologiju Srbije!

Kako saznajemo, Kija je na onkologiju došla malo posle 7 časova ujutru, a danas treba da joj lekari uzmu uzorak za biopsiju kako bi se utvrdilo o kojoj vrsti tumora je reč.

- Kristina će možda ostati da leži na Institutu. Dok se ne obavi pregled ništa se neće znati, ali kako sam čuo postoji šansa da ostane da leži u bolnici - kaže izvor za Telegraf.

Kristina je zbog ovoga otkazala sve nastupe u naredne dve nedelje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljubica

pre 5 godina

Srećno Kija. Ona je mogla sve to privatno da uradi negde i da se ne zna ali ona je racionalna devojka. Držimo ti palčeve

Nale

pre 5 godina

Mnogo mi je zao Kije-mnogo toga je trpela dok joj se Luna podsmevala.Uzasno!Zato drzi se Kija,svi smo uz tebe!

Divna

pre 5 godina

Kija izdži i ovu borbu mnoge si pobjedila mozes i ovo zelim ti svu srecu ovog svjeta volim te kao moju cerku pravi si borac

Ivan

pre 5 godina

Jer mi smo sve svoje probleme rjesili,pa sada iskljucivo razmisljamo samo o tebi,tvojem zdravlju,osjecanjima prema slobi,andriji,kako ti je bilo na sejselima ili koliko para za dan uzimas jer ti si prevarena zena I tebi je najteze. Narode blesavi

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17