• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

31.10.2018

19:32

(VIDEO) PODIGAO STO I BACIO GA! Miki nasrnuo na Rebeku, ZADRUGARI U PANICI KRENULI DA IH RAZDVAJAJU!

Rijaliti

(VIDEO) PODIGAO STO I BACIO GA! Miki nasrnuo na Rebeku, ZADRUGARI U PANICI KRENULI DA IH RAZDVAJAJU!

Podeli vest

Žestoka svađa Miroslava Mikija Đuričića i Rebeke Popović danas je podigla ukućane na noge. Rebeka je optužila Mikija da navlači gnev njegovih prijatelja na nju kad god se posvađaju

- Kad god se posvađamo ti navlačiš gnev svojih prijatelja na mene. Ono što pričamo nas dvoje ne iznosiš posle. Ako imam problem sa tobom, ja ga rešavam sa tobom. Gnev svoj usmeravaš na druge ljude. Ja nikada nisam rekla za nekog da je retard, ja samo rekla da ne volim agresivne. Ti si sve što sam ja tebi priznala počeo da koristiš u nekim momentima što je mnogo ružno - vikala je Rebeka na Mikija

- Svi ljudi pričaju loše o tebi od prvog dana, a ja sam im govorio da nije tako. Nemaš kafu s kim da popiješ. Ja navlačim gnev, ona se posvađala s pola kuće pre nego što sam ja ušao. M*rš, p*čka ti materina klošarska. Idi najedi se, pa povraćaj, gad - vikao je Miki na Rebeku.

Nakon toga, Đuričić je oborio sto, i nasrnuo na Rebeku. 

Zadrugari su odmah pritrčali kako bi smirili Mikija.

U video-snimku pogledajte kako je izgledala njihova svađa: 

(VIDEO) MIKI HTEO DA NOKAUTIRA MILJANU! Izbacila ga iz takta, A ONDA JE NASTAO HAOS!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 5 godina

Miki smiri se malo da tebe nije nebi znali da je Rebeka u zadruzi neznam šta si video u njoj vidiš da je loš čovek koristi te za promociju !!!

Jovan

pre 5 godina

Blokirajte mi komentare da znam da ih ne pišem više pošto ih ne objavljujete !!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija