• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ALEKSANDRA SPASOJEVIĆ

31.10.2018

21:49

KIJU KOCKAR ZOVU U BRITANSKI RIJALITI: Sve o žestokoj ponudi, koju je pobednica Zadruge dobila iz inostranstva!

Rijaliti

KIJU KOCKAR ZOVU U BRITANSKI RIJALITI: Sve o žestokoj ponudi, koju je pobednica Zadruge dobila iz inostranstva!

Podeli vest

Kristina Kockar pregovara s producentima Kanala 4 oko učešća u šouu, koji će se snimati u Londonu. U rijaliti ulaze i prsata starleta Kejti Prajs i bivša "spajsica" Ema Banton

Pobednica "Zadruge" Kija Kockar dobila je ponudu da uđe u britanski rijaliti, ekskluzivno saznaje Informer! Producenti koji sarađuju sa svetski poznatim Kanalom 4 planiraju šou-program s najvećim rijaliti zvezdama, a na njihovom spisku našla se i najpopularnija Srpkinja na Balkanu.

Predstavnici britanske firme, koja iza sebe ima na desetine ovakvih TV formata, trenutno pregovaraju s Kijom da uđe u šou, koji najavljuju kao "ultimativni planetarni rijaliti".

Svetska slava

- Britanci planiraju da u rijalitiju okupe ljude koji su privukli najveću pažnju u takvim emisijama širom sveta. Trebalo bi da traje šest meseci i da se snima u Londonu. Producenti su čuli da je Kija preko noći postala zvezda broj jedan na Balkanu, pa su rešili da je pozovu. Odgovara im i to što kao bivša stjuardesa perfektno govori engleski jezik, pa veruju da neće imati problema da se uklopi - otkriva za Informer dobro obavešten izvor i dodaje:

- Već rade na tome da je približe inostranoj publici tako što na Instagram profilu "ellentvshow" dele njene najzanimljivije snimke iz "Zadruge". Ovu stranicu prati čak 3,1 milion ljudi, tako da je te klipove video veliki broj stranaca.

"Ministarka" ispljuvala Kiju: Ona je dobra samo da pere veš

Kristina Denić, članica grupe "Ministarke" koja je s Kijom snimila duet "Ne vraćam se na staro", podržala je žestoku pljuvačinu pobednice "Zadruge"! Mada već mesecima zajedno nastupaju, Denićeva je lajkovala komentare na društvenim mrežama u kojima, između ostalog, piše i da je Kockareva dobra samo za pranje veša u kupatilu, čime se aludira na njen navodni seks sa Filipom Đukićem.

Kristinu su oduševile i sledeće opaske na račun nove koleginice:

- Šta ti, bre, radiš, devojko, u grupi sa polutalentovanom Milicom Jokić i onim promašajem od Kockareve? Da ti, takav kapacitet koji je u "Zvezdama Granda" pobrao sve pohvale žirija, budeš u senci rijaliti balavurdije! Izađi iz te priče. Rijaliti igračica nek radi ono što najbolje zna - da pere veš.

Prema njegovim rečima, Kockareva i Britanci još nisu razgovarali o novcu, ali podseća da su njihovi budžeti za ovakvu vrstu programa ogromni, te da pare sigurno neće biti problem.

- Kija će sigurno tražiti ogromnu cifru, ako se uzme u obzir da je u "Zadrugu 2" htela da uđe za čak 500.000 evra! Doduše, ako pristane da se priključi ovom projektu, mogla bi da stekne svetsku slavu, što je njoj veoma primamljivo. Možda zbog toga i spusti cenu - smatra naš sagovornik.

Glavni aduti

Britanski producenti su bivšoj supruzi Slobe Radanovića otkrili da su im glavni aduti za privlačenje publike prsata starleta Kejti Prajs i bivša članica grupe "Spajs grls" Ema Banton.

- Kejti je snimala svoj rijaliti, ima i kućni pornić, a nedavno je izašla sa klinike za odvikavanje od droge. Ema je velika zvezda u Engleskoj, a pored pevanja, okušala se i kao voditeljka kulinarske emisije - objašnjava naš izvor.

Kija nije želela da otkriva detalje pregovora sa britanskim producentima, već je kratko poručila:

- Još je rano da pričam o tome. Videćemo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosevic

pre 5 godina

Goran Djogaj smiri se, pa ona nebi ni otisla. Sto penis pre vremena!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija