• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.11.2018

12:08

(VIDEO) KIJA BLOKIRALA SLOBIN BROJ! Otkrila sadržaj poruka koje joj bivši muž šalje na Instagramu!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA BLOKIRALA SLOBIN BROJ! Otkrila sadržaj poruka koje joj bivši muž šalje na Instagramu!

Podeli vest

Pevačica i pobednica ''Zadruge 1'' otkrila je da je blokirala broj bivšeg muža, ali i zbog čega to nije želela da uradi na Instagramu

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković u svojoj emisiji ove subote ugostiće poznate dame sa naše javne scene koje će onim što imaju da otkriju zaintrigirati čitavu javnost.

Sanjine gošće ove subote biće: pobednica ''Zadruge 1'' i pevačica Kristina Kija Kockar, glumica Sofija Rajović, voditeljka Dragana Katić i pevačice Goca Lazarevići Aleksandra Mladenović.

Kristina Kija Kockar u emisiji ''Magazin In'' otkriva da je broj bivšeg supruga Slobodana Radanovića blokirala, ali da ipak nije želela da ga blokira na društvenoj mreži Instagram. Kako je otkrila, ona ga je ostavila da gleda njene storije i objave na ovoj društvenoj mreži. 

- Neka gleda moj divan život - rekla je Kija, a u emisiji ''Magazin In'' u subotu će gledaoci imati priliku da saznaju sadržaj poruka koje joj Sloba šalje na društvenoj mreži.

Ne propustite najnovije izdanje omiljene vikend emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 3. novembra u 17h.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosevic

pre 5 godina

Volimo Kiju, a vi Djogaji umrite od ljubomore. Niste joj bre do clanka!

Maja

pre 5 godina

Moze li i jedna emisija biti da ona ne spominje Slobu , dosadila je i bogu i narodu .Hiljade je prevarenih i razvedenih pa SE nisu od toga obogatile i ne ponizavaju bivse partnere kao ona

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija