• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

06.11.2018

11:01

MILJANA KULIĆ BEŽI IZ ZADRUGE ZBOG DARKA LAZIĆA? Učesnici u šoku!

Rijaliti

MILJANA KULIĆ BEŽI IZ ZADRUGE ZBOG DARKA LAZIĆA? Učesnici u šoku!

Podeli vest

Miljana Kulić teško je podnela informaciju da je pevač Darko Lazić, u koga je godinama bila zaljubljena, doživeo saobraćajnu nesreću

Miljana Kulić je bila Darkov veliki fan dok se pevač takmičio u "Zvezdama Granda". Sinoć, dok je ležala u krevetu pored Gibe Vasića, Miljana se prisetila bivših cimera, ali i pevača koga je pozdravila:

Foto: telegraf.rs

 - Pozdrav za Darka, nadam se da se oporavljaš, čim se budeš oporavio dolazim sigurno u posetu, volim te i ljubim te. Stalno razmišljam o tebi -  rekla je Miljana.

Ako je suditi prema njenim ranijim postupcima, mnogi pretpostavljaju da će Kulićeva pobeći iz "Zadruge" i otići da vidi Lazića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija