• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.11.2018

17:51

(VIDEO) TOMA JOJ OVO NIKAD NEĆE OPROSTITI! Urlao po Beloj kući zbog uvreda koje mu je uputila Olja!

Rijaliti

(VIDEO) TOMA JOJ OVO NIKAD NEĆE OPROSTITI! Urlao po Beloj kući zbog uvreda koje mu je uputila Olja!

Podeli vest

Toma Panić je tokom današnjeg popodneva pobesneo zbog provokacija njegove bivše simpatije Olje Bajrami

 Pa je po celom imanju vikao i žalio se zadrugarima da nije navikao na toliku količinu zlobe koja postoiji u Beloj kući. 

Naime, ona mu je rekla da nešto zbog čega se on i te kako potresao, pa nije mogao sebi da dođe od šoka, a svoje nezadovoljstvo je podelila za zadrugarima. 

-Zloba, zlobska. To je ne moguće tako da bude.Da li je moguće Mićo da toliku zlobu imaš u glavi. Možda mi je kum, možda mi je deda umro od nečega. Koliku ti zlobu moraš da imaš da meni kažeš da mi ide krv iz du*eta. Možda je meni neko drag to rekao. Da li možete da verujete da je to neko rekao - žalio se Toma Krunićevoj i Lepom Mići.

OTKRIVENA LUNINA VELIKA TAJNA! Posle finala bila u tajnoj vezi sa Slobom, a on ju je sve vreme VARAO!

Toma je insisitirao da ostatak vremena provede sam kako bi se smirio i kako bi lakše podneo ono što mu je ova zadrugarka rekla. 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija