• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

10.11.2018

08:08

PIJEM LEKOVE ZA DEPRESIJU, MOGLA SAM DA POVREDIM SEBE I DRUGE! Nakon bekstva iz Zadruge Nadeždi se pogoršalo psihičko stanje!

Rijaliti

PIJEM LEKOVE ZA DEPRESIJU, MOGLA SAM DA POVREDIM SEBE I DRUGE! Nakon bekstva iz Zadruge Nadeždi se pogoršalo psihičko stanje!

Podeli vest

Nadežda Biljić je pobegla iz prve, a onda i iz druge sezone rijalitija "Zadruga", a sada za "Alo!" objašnjava uzroke i posledice te odluke. Pevačica, naime, kaže da sada prolazi kroz pravu dramu, jer joj se psihičko stanje toliko pogoršalo, da bez lekova ne može

- Psihički sam veoma loše. Pijem lekove za depresiju, anksioznost... Lekar mi je rekao da mi se stanje pogoršalo jer mi u "Zadruzi" nisu davali dozu koja mi je propisana pred ulazak, već tri puta manju. Zbog toga sam bila agresivna, nervozna, veoma sam se loše osećala. Mogla sam da povredim sebe, ali i druge. Sada sam na specijalnom lečenju i nadam se da ću biti dobro - kaže Nadežda za "Alo!" i objašnjava da zbog lošeg psihičkog stanja mora da bude okružena ljudima koji je vole, pre svega porodicom.

- Ne smem nigde da izlazim. Trenutno samo spavam i jedem. Ne viđam se sa ljudima i ne razgovaram ni sa kim - kaže Nadežda.

Pevačica, koja se proslavila u "Zvezdama Granda", a onda i u "Pinkovim zvezdama", ističe da je niko iz produkcije nije zvao nakon izlaska iz rijalitija, ali očekuje da će problem rešiti mirnim putem, a ne sudskim.

Foto: printscreen RTV Pink

- Produkcija mi je oprostila bežanje iz prve sezone i na tome joj hvala. Dali su mi još jednu šansu i drugi put sam ušla da taj dug vratim. Nisam u tome uspela jer mi je zdravlje bilo ozbiljno narušeno, smršala sam 10 kilograma... Nedovoljna doza lekova koju su mi davali dovela je do toga da i psihički obolim. Nadam se da će se ova situacija rešiti na obostrano zadovoljstvo i da nećemo morati sudski da se obračunavamo. To je poslednje što u životu želim i što mi treba, ali odluka je na njima. Nadam se da će neko uskoro kontaktirati sa mnom. Moj pasoš je još kod njih - kaže za "Alo!" Nadežda Biljić.

- Luna mi je uhvativši me za ruku napravila takve modrice i podlive, da vam ne mogu opisati. Sve sam uredno dokumentovala fotografijama i pregledom kod lekara. Krunićeva me je u prvom rijalitiju ošamarila, a u drugom psihički zlostavljala. Postoje video-snimci, ali i kompletna medicinska dokumentacija. Nikome više ništa ne želim da praštam. Dosta je bilo - kaže Nadežda za "Alo!".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija