• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

10.11.2018

13:20

(VIDEO) GLUPA SI KAO KU*AC! TUČA U ZADRUZI! Marijana nasrnula na Blondi, OBEZBEĐENJE NIJE MOGLO DA IH RAZDVOJI!

Rijaliti

(VIDEO) GLUPA SI KAO KU*AC! TUČA U ZADRUZI! Marijana nasrnula na Blondi, OBEZBEĐENJE NIJE MOGLO DA IH RAZDVOJI!

Podeli vest

Suzana Perović Blondi jutros je u radio-emisiji kod Zorice Marković i Suzane Perović pričala o Marijani Zonjić. Suzana je otkrila detalje o odnosu njenog sina Save Perovića i ove zadrugarke

Naime, Blondi je rekla i da je tužila Marijanu, a Zonjićevoj se nije svidelo ono što je o njoj pričala Suzana, zbog čega je došlo do sukoba u dvorištu. U svađu Blondi i Marijane se umešao i Suzanin sin Savo Perović, a obezbeđenje je odmah reagovalo.

Majku mi je opet pominjala, je*em je u usta! Beži bre od mene!", vikala je Marijana.

 - Niko ti nije spominjao majku u ružnom kontekstu, pričala je šta se desilo! Rekla je da joj je poslala poruku! Šta je tu loše? Ajde idi tamo da ti ne bih ja! Beži bre ku*vetino! Hoćeš da ti ja progovorim? Ti ćeš meni nešto! Znaš koliko si prosta zbog toga što radiš - vikao je Savo na Marijanu.

 - Ajde je*i me budalo! Ajde! Ajde bre glupa si kao ku*ac! Ti si uličarka! Samo te nije je*ao ko nije hteo! - govorila je Blondi Marijani.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija