• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

11.11.2018

09:56

(VIDEO) ZOVU TE RUZMARIN! Matora otkrila mračne tajne Maje Marinković, ova joj spomenula Sanju, ONDA JE NASTAO HAOS!

Rijaliti

(VIDEO) ZOVU TE RUZMARIN! Matora otkrila mračne tajne Maje Marinković, ova joj spomenula Sanju, ONDA JE NASTAO HAOS!

Podeli vest

Tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe između Jovane Tomić Matore i Maje Marinković. Naime, između njih je došlo do novih nesuglasica zbog informacija iz privatnog životga koje Matora poseduje o Maji

Naime, Matora je priznala pred svima da iz pouzdanih izvora zna da je Marinkovićeva imala mnogo momaka i da ima polnu bolest, što je nju izvelo iz takta, pa su ušle u opaki verbalni konflikt. 

- Kakve sve prljavštine u vezi sa Majinim privatnim životom ti znaš i da li je zaista istina sve što si rekla. Jedna od stvari koje si rekla jeste da ona ima jednu polnu bolest - glasilo je pitanje novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića za Matoru.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ti mene ne voliš zbog tvoje devojke. Ti mali dečačiću za ove gnusne laži ima da odgovaraš na sudu - odgovorila joj je Maja. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Šta ako dovedem pet muškaraca sa kojima si se je*ala. Molila je na tribini navijačima da pu*i ku*ac. Ku*vetina, droljetitina koja ide po separeima. Ime ti je ruzmarin, tako te zovu. Šta ona radi sa mnom u separeu i ko ju je doveo. Šta si rekla Mini, kakvu bolest imaš? Šta ti curi iz te tvoje pi*ketine? - urlala je Matora.

Foto: printscreen RTV Pink

- Svoje frustracije možeš sa svojom devojkom da razmeniš - odbrusila joj je Maja. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Šta ti imaš protiv moje devojke? Što te je njen bivši dečko svršio po faci i udarao ku*cem po telu. Devojka je ološ i droljetina. To je devojka koja je želela odnose sa jednim dečkom. Molila ga. Kad ju je iz*ebao i izudarao ku*cem po čelu, ona nije znala šta da radi, pa se okomila na Sanju, jer je Sanja bila u vezi sa tim dečkom i oboje su bili zaljubljeni - objasnila je Matora. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija