• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2018

17:03

(VIDEO) IVANA I KARAĐORĐE SE VERILI, Aleksandra na ivici nervnog sloma: DOŠLI STE MENE DA ZAJE*AVATE?!

Rijaliti

(VIDEO) IVANA I KARAĐORĐE SE VERILI, Aleksandra na ivici nervnog sloma: DOŠLI STE MENE DA ZAJE*AVATE?!

Podeli vest

Danas su zadrugari doživeli veliko iznenađenje kada su u impresivni grad nadomak Beograda došli Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić kako bi ozvaničili svoju vezu i verili se

Karađorđe je zaprosio Ivanu i ona je pristala, a osim njegove ćerke Aleksandre, svi zadrugari su ih podržali i čestitali im: 

- Mi smo se ovde okupili da ozvaničimo i verimo našu ljubav. Ja želim da te verim i krunišem našu ljubav - rekao je Karađorđe i stavio Ivani prsten na ruku. 

Foto: pink.rs

Mina je prihvatila veridbu i čestitala svojoj majci i budućem očuhu, dok je Aleksandra Subotić bila na ivici nervnog sloma: 

- Ne znam zašto mi se smejete tako ironično. Neću da pustim ništa. Ja sam mog dečka našla i živela sa njim danima da bih izgradila nešto. Nisam kao ova pokvarenština koja je znala da će ovo da se desi. Mogli ste da se verite napolju, zbog čega dolazite u rijaliti, jeste došli mene da zaje*avate? Ti se veriš na po dva meseca - vikala je Aleksandra.

- Ja se nikad nisam mešao u tvoje ljubavi - odgovorio je Karađorđe svojoj ćerki. 

Foto: pink.rs

- A vi gospođo niste upučeni u naš život, nemojte da komentarišete. Ja sam njegova ćerka. Ološi jedni raspali! - urlala je ona. 

- Ako ti se ne sviđa, izvoli napolje - rekla je Ivana.

Foto: pink.rs

Aleksandra je u jednom trenutku počela da plače i urla te iznosila niz laži i uvreda na račun produkcije, te pričala kako je sve farsa. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku. 

(VIDEO) SUMNJAJU DA SE RADI O VENČANJU! Veliki šef poručio zadrugarima da se spremaju za nešto posebno, Blondi se nada da GAGI DOLAZI DA JE ZAPROSI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 5 godina

Brate ova Aleksandra nasla da moralise.. Pa ona napravila dete sa deckom svoje majke.. Ej sa deckom svoje majke.... Koliko bolestan mora da bude da bi to uradio... Ende...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija