• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2018

17:46

(VIDEO) ALEKSANDRA U AGONIJI ZBOG OČEVE VERIDBE! Karađorđe besan na ćerku: TI DA VOLIŠ DAVIDA BILA BI BOLJA PREMA NJEMU! HISTERIČNA SI!

Rijaliti

(VIDEO) ALEKSANDRA U AGONIJI ZBOG OČEVE VERIDBE! Karađorđe besan na ćerku: TI DA VOLIŠ DAVIDA BILA BI BOLJA PREMA NJEMU! HISTERIČNA SI!

Podeli vest

David Dragojević je odveo Aleksandru Subotić kod hotela ''Zadruga'' kako bi je smirio. Njima su se pridružili Lazar Jeremić, Maja Marinković i Blondi koji su istog stava da njen otac nije trebalo da veri svoju devojku Ivanu Vrbaški na taj način

Karađorđe je prišao u nadi da će ona promeniti mišljenje i čestitati mu. To ipak nije bio slučaj. On je ponovo dočekan žestokim rečima.

- Šta radite ovo, šta je ovo! Da li si ti normalan, ja ne mogu da verujem šta si mi uradio! Kakvi ološi oko mene - vikala je Aleksandra na njega. 

- Živimo svoj život. Sa tobom nije nešto u redu. Valjda treba da se obraduješ, kukaš kao malo dete kad mu ne kupiš nešto u prodavnici. Ti da voliš Davida bolje bi se ponašala prema njemu - odgovorio joj je on. 

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta:

Aleksandra je sve vreme urlala i dok je bila u kući, a u jednom trenutku je Karađorđe počeo da se raspravlja sa njom: 

- Neka svi kažu da sam najgora na svetu, ja neću podržati ovo. Ona mene provocira, ona je došla mene da provocira. Došli ste da me dokrajčite! Niko od vas ne može da me zaje*ava! Je l' ti jasno?! Ja sam za sve na ovom svetu sposobna! Pola života si mi sje*ao, i ti i ona! Ološi jedni raspali! - urlala je Aleksandra!

- Šta je sa tobom Aleksandra? Ponašaš se histerično! Ponašaš se histerično, kao malo dete! Nemoj da se mešaš u moj život, ja se u tvoj ne mešam! - uzvratio je Karađorđe!

(VIDEO) SJE*AO SI ME ZA CEO ŽIVOT! ALEKSANDRA NASRNULA NA IVANU, PA OSULA DRVLJE I KAMENJE NA KARAĐORĐA, obezbeđenje sprečilo haos!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 5 godina

Brate ova Aleksandra nasla da moralise.. Pa ona napravila dete sa deckom svoje majke.. Ej sa deckom svoje majke.... Koliko bolestan mora da bude da bi to uradio... Ende

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija