• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. ŠAŠIĆ - A. SPASOJEVIĆ

13.11.2018

21:40

OPŠTI HAOS U "ZADRUZI" RIJALITI ZVEZDE POTPUNO POLUDELE! Subotićeva: Ubiću tatinu verenicu i sebe!

Rijaliti

OPŠTI HAOS U "ZADRUZI" RIJALITI ZVEZDE POTPUNO POLUDELE! Subotićeva: Ubiću tatinu verenicu i sebe!

Podeli vest

Aleksandra Subotić doživela je nervni slom pred kamerama zbog veridbe svog oca Karađorđa Subotića i Ivane Vrbaški u rijalitiju, pa je jecala, povraćala, bacala stolice i padala po podu

Aleksandra Subotić doživela je pravi nervni slom jer je njen otac Karađorđe Subotić verio Mininu majku Ivanu Vrbaški u rijalitiju "Zadruga". Ona je pretila da će ubiti i sebe i očevu verenicu.

Subotićeva je ubeđena da njen otac i buduća maćeha prave cirkus zarad pet minuta slave.

- Porodica mi uništava život! Raspadam se, a njih dvoje su došli da me ponižavaju. Ima da se ubijem, pa nek budu srećni! Ova droljetina Ivana hoće da dospe u novine preko mojih leđa. Pokazuje mi da sam luda i govori da odem iz "Zadruge" ako ne želim da gledam veridbu. Kurvetina jedna raspala! Nabošću je pesnicom u glavu i kao čovek izaći odavde. Ma ubiću je! - vrištala je kroz suze Subotićeva, dok su momci iz obezbeđenja i njen muž David Dragojević bezuspešno pokušavali da je smire.

Mina trudna sa Đeksonom

Mina Vrbaški rekla je majci Ivani kako veruje da je trudna sa Nemanjom Đerićem Đeksonom!

- Mama, ja sam trudna. Stalno mi je muka i povraćam. Ako je tako, volela bih da se udam za njega - priznala je starleta, na šta joj je Ivana odgovorila:

- Zamisli malog Đeksa koji priča: "Ja ću da pljesnem neku." Nemoj da ti je palo na pamet. Šalim se. Biće kako ti budeš želela.

 

Ona je toliko jecala i gušila se da joj je u nekoliko navrata pozlilo. Aleksandra je padala na pod, jaukala, povraćala i tresla se od stresa, a još više se razbesnela kad je otac pokušao da popriča s njom.

- Zbog čega dramiš? Ti si očigledno posesivna, pa ti smeta moja veza sa Ivanom. Ti psihički nisi dobro, danima se svađaš sa Davidom. Svaka mu čast kako te trpi - pokušao je da je urazumi Karađorđe, na šta mu je ćerka odbrusila:

- Marš, ološu jedan! Ne obraćaj mi se. Ceo život me šikanirate i maltretirate. Znam ja zašto si s tom kalašturom! Oboje volite drogu!

Posle ove rasprave, Aleksandra je uletela u kupatilo, gde se polivala vodom, a muž i otac su utrčali tamo za njom.

Čolak sekao vene zbog Zerine


Bane Čolak je posle burne svađe sa devojkom Zerinom Hećo isekao ruku, a zatim je pretio da će se ubiti! On je poludeo zato što je Zerina pila votku i pivo na proslavi Karađorđeve i Ivanine veridbe. Čim ju je ugledao sa čašom, di-džej je uleteo u pab i počeo sve da lomi, a kad je krv krenula da mu šiklja na sve strane, produkcija je odmah pozvala Hitnu pomoć.

- Zbog tebe sam se isekao! Obećala si da kap alkohola nećeš da popiješ! Tvoja majka me je molila da ti ne dozvolim da piješ jer si imala tumor! Hoćeš da umreš?! E sad ću tek da napravim s*anje i da se isečem - urlao je Čolak, pošto se vratio od lekara. Zerina mu je odbrusila da mora hitno da potraži pomoć psihijatra kako ne bi naudio sebi.

- Skloni sve oštre predmete. Nemoj da se povredi - rekao je Karađorđe Davidu, koji je to i učinio.
Aleksandrina majka Ljuba Pantović tvrdi da je šokirana onim što je njen bivši muž priredio njihovom detetu.

- Pi*ka ostaje pi*ka, šta reći drugo. Napadali su me kad sam govorila da je Karađorđe pi*ka, kukavica, izdajnik. Čak me je i Aleksandra napadala zbog toga. Žao mi je što do sada nije shvatila da joj je otac dno dna - kaže Ljuba i dodaje da je ne čudi što njen bivši nije branio ćerku kad ju je Ivana napala:

- Milion puta sam doživela istu situaciju, a to je da je držao stranu neprijatelja i podržavao ih u napadu na mene. On je kukavica i jadnik koji od straha čuva samo svoju guzicu.

(VIDEO) ALEKSANDRA ĆE POLUDETI KADA OVO BUDE VIDELA! Ana Korać i David koriste svaku priliku da se DODIRNU! IZBIĆE SKANDAL!

 

(VIDEO) IZNELE SAV PRLJAV VEŠ! Zadrugarke se okupile, pa oplele po Luni Đogani!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miko

pre 5 godina

Majka Ljuba bila u rijalitiju, cerka Aleksandra zatrudnela sa deckom svoje majke koja je u tom trenutku u rijalitiju, zatim Aleksandra ide iz rijaliti ja u rijalitiju a dete gaji tamo neka nepoznata zena njenog sadašnjeg decka... I sad na kraju i otac desio malo da zaradi a majka i cerka drzw moralne prisile Karadjordju... Hahahababa

Sima

pre 5 godina

Nemaju ove sezone pricu kao predhodne pa moraju nesto da izmisle A para vrti gde burgija nece ...

Izbori 2024

Vesti

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!
Politika

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!

Veliki deo javnosti su iznenadili objavljeni dubrovački istupi Dinka Gruhonjića, vanrednog profesora novosadskog univerziteta, koji su odisali neskrivenom mržnjom prema državi u kojoj se, došavši iz druge sredine, našao i nalazi svoje uhljebljenije, kao i patološkom mržnjom prema većinskom narodu u toj državi, i prema Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi. Možda toga iznenađenja ne bi bilo, da je naša javnost, na neke ranije izjave istog kreatora (ili zvučnika?), reagovala oštrije i kazala: dosta je sada, prešao si meru, ako ti ne valja ovde – put pod noge, tamo odakle si došao ili bilo gde drugde!

19.03.2024

09:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59