• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

14.11.2018

09:36

MATORA IMA PROBLEME SA SRCEM! Sve teže se kontroliše i ugrožava svoje zdravlje!

Rijaliti

MATORA IMA PROBLEME SA SRCEM! Sve teže se kontroliše i ugrožava svoje zdravlje!

Podeli vest

Jovana Tomić Matora već neko vreme ima probleme sa srcem, ali redovno uzima terapiju i tako drži stanje pod kontrolom. Naime, Matora već nekoliko godina ima problem sa stečenom srčanom manom, a svi lekari koji su je pregledali savetovali su joj da ne sme previše da se sekira. Međutim, Matoroj je, otkako je ponovo ušla u "Zadrugu", sve teže da se kontroliše i nepromišljenim potezima ugrožava svoje zdravlje. Preksinoć je Jovani pozlilo, žalila se na bol u ruci, a lekari su joj ukazali pomoć

- Jovanini roditelji i njena devojka Sanja veoma su zabrinuti kada se ona nervira bez razloga i svađa i tako pogoršava svoje zdravstveno stanje. Matora već nekoliko godina ima stečenu manu na srčanom zalisku, koja može da joj stvori dosta problema ukoliko se ne pridržava lekarskih saveta. Takođe, često mora da ide na kontrolu, a masna hrana i alkohol su joj zabranjeni. Međutim, Matora je veliki gurman i nekada joj je teško da se kontroliše kada je o hrani reč. Sada kada je u rijalitiju, još joj je teže da se hrani zdravo, a stres i nerviranje zbog svega što se dešava u "Zadruzi" samo joj odmažu - rekao je izvor za "Alo!" i dodao da će Jovana, ukoliko joj se stanje pogorša, morati da se operiše.

- Ono što se Matoroj dogodilo u rijalitiju nije prvi put, a stres joj sada nikako ne treba. Žalila se na bol u levoj ruci i teško je disala i vidim da se baš uspaničila. Takođe, merili su joj pritisak, ali ne znamo još da li je visok ili normalan. Ako ovako nastavi, njena porodica će sve uraditi da je izvuče iz tog pakla - tvrdi izvor blizak Jovani.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sanja Stanković, Jovanina devojka, potvrdila je ove navode i otkrila da se plaši za njeno zdravlje.

- Istina je da moja Jovana ima problem sa srcem, ali pije lekove za srčanu manu i tako stanje drži pod kontrolom. Međutim, doktorka je rekla da će, ukoliko nastavi da se nervira oko gluposti, morati da ide na operaciju i da napusti rijaliti - rekla je Sanja za "Alo!".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 5 godina

E da je samo srce u pitanje, lako bi se, ima ona mnogo tezih problema od srca.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59